bu salak theseus'i bogazlasin biri. gozlerimle bogazlandigini gormek isterdim:d oksana astankova, senin gibi psikopat muthis bir kiz, bu mitoloji donemine gidip, sunu yapaydi keske be. bir yerde oturup, uzumlerimi yerken, izlemek isterdim bunu :d acaba theseus, ariadne'yi ada'da biraktiktan sonra mi gitti baska maceralara, helen'i kacirip tecavuz etti yoksa bu olaylar sonrasi mi gitti ariadne'yi kandirdi. galiba daha sonradan mantik olarak. arastirmaya vaktim yok su an bunu. oksana astankova, senin gibileri lazim iste bu dunyada:d tam o zaman dilimine uygunsun :d clytemnestra hikayesini, costanza casati'den okumak ayri bir iyi geldi, geliyor. helen, daha sert ol. bulundugun pozisyonundan faydalan. herkesin farkli yetenegi, karizmasi ve bilmem nesi var. bos yere sende eksik olani bahane ederek, kiz kardesin clytemnestra'yi kiskanma. gerci yazar guzel deginmis buna. hic beklemez insan, guzeller guzeli bir kadinin da baska bir kadini kiskanabilecegini. herneyse, annemin diyecegi gibi, biraz insanin muzuruna tukurmesini bil helen. gerci sen onu farkli sekillerde yapacaksin. o da bir seydir:d