İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Tarlam olsa salep işine girerim.Çok güzel iş.

• Wow
Tepkiler: ne
kor veya kor olmaya yakin bir kadin var. haliyle ona yardimci olan kopegi. yillardir onlari gorurum sokakta, trende, otobuste. kopege aciyorum. mutlu da gorunmuyor. ulen aglayasim geliyor gordukce. onun da mutlu bir yuvasi olmasi lazim, hani kosturup atlayabildigi. hayvan bildigin sorumluluk tasiyor. guzel seyler tabii ama ben kopege acidim. tamam, bazi kopekler bunun icin egitilmis ve karakterleri uygun. yinede neden boyle bir hayat yasasinlar, daha iyisi ve mutlusu varken. yazik. su an onumde de ilk okuldan tanidigim bir kiz oturuyor. kavgamizi hatirliyorum cocukken. selamlasmadik. oyle oturuyoruz karsi karsiya bilmiyor tanimiyor musuz gibi:d hem hic degismemis. yuzu ve gozleri ayni. o zaman bende degismemisimdir.
Arama kurtarma köpekleri, sürüyü koruyan kangallar v.s bu durumu zorunlu görev olarak algılamadıklarını düşünüyorum çünkü elde ettikleri başarı sonrası çok seviniyorlar. Korumacılık doğalarında var.

Ban affı da bizim yargı affi gibi bişey benzedi
hırsızlar gaspçılar arsızlqr halkın arasında
biz de ise kadın görünümlü erkekler, dedikoducular, pwlawracılar ve en önemli nokta
kendi benliğinden uzak kişiler aramızda artık :D
Ban affı millete ve foruma hayırlı olsun

Ya bu chpliler çok komik.. Özgür destekçileri “Hain Kemal” sloganları atıyor Kılıçdaroğlu destekçileri “Pavyoncu Özgür “ sljj

Geri