İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bazen gözlerimin rengi koyulaşır ve buğulu gözükür bi seviyorum ki Allahin bana bahşettiği herşeyi 😎

Öf goz demişken birazda ana de armas'in goz renginden bahsedelim ya
1000054492.jpg

İçilecek mekân da azaldı. AVM açılışı yapar gibi bangır bangır müzik çalıyorlar hep.

Ne geceydi ama 💃🏻 bu mutlulukla günlerce huzurla uyuyabilirim hadi hepinize şevbaş

sonum hapşırıkdan olacak gibi sanki..

kor veya kor olmaya yakin bir kadin var. haliyle ona yardimci olan kopegi. yillardir onlari gorurum sokakta, trende, otobuste. kopege aciyorum. mutlu da gorunmuyor. ulen aglayasim geliyor gordukce. onun da mutlu bir yuvasi olmasi lazim, hani kosturup atlayabildigi. hayvan bildigin sorumluluk tasiyor. guzel seyler tabii ama ben kopege acidim. tamam, bazi kopekler bunun icin egitilmis ve karakterleri uygun. yinede neden boyle bir hayat yasasinlar, daha iyisi ve mutlusu varken. yazik. su an onumde de ilk okuldan tanidigim bir kiz oturuyor. kavgamizi hatirliyorum cocukken. selamlasmadik. oyle oturuyoruz karsi karsiya bilmiyor tanimiyor musuz gibi:d hem hic degismemis. yuzu ve gozleri ayni. o zaman bende degismemisimdir.

Maas zammi icin o kadar guzel bir konusma hazirladimki sinirlenip yukselcektim guya. Konusmadan once verdikleri maas zammini soylediler hebele hubele oldum, sinirim ve diyeceklerim icime kacti. Sasirdim tabi sevinemedim de, hazirlanmistim ben sinirlenmeye :( oldu mu simdi.... Showum yarida kaldi ya la.....

zadig en voltaire markasi tam Anna Fleur kiz tipi icin tasarlanmis hic guzel degil bence

Maas zammi icin o kadar guzel bir konusma hazirladimki sinirlenip yukselcektim guya. Konusmadan once verdikleri maas zammini soylediler hebele hubele oldum, sinirim ve diyeceklerim icime kacti. Sasirdim tabi sevinemedim de, hazirlanmistim ben sinirlenmeye :( oldu mu simdi.... Showum yarida kaldi ya la.....
benim de sinirim içime kaçsın amin :D

adam tam istediğim boyutta yapmış reklamı
seviyorum böyle temiz işleri.: )

Geri