İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
gemini iyisin hoşsun ama çok kolay manipüle oluyorsun

10+ yıldan fazla kullandığım twitter hesabımı japonlar ele geçirmişti. bir haftadır mücadele veriyordum, sonunda twitter destek ekibine inandırabildim kendimi. en sonunda baktılar ki bu hesaba son günlerde japonya'dan giriliyor ve japonca tweetler atılıyor kaçıncı mail yazışmasında dayanamayıp hesap bilgilerini sıfırlayıp yardımcı oldular. işin ilginci hesabı kanıtlayabileceğim pek fazla bir şey de yoktu. silinen mail adresi ve daha öncelerden kayıtlı telefon numarası. buna rağmen yardımcı oldular. şaşırttılar. twitter diğer sosyal medya platfformları kadar bu konuları fazla önemsemiyor çünkü.

japonlara çok pis bilendim. animeci sapıklar.

Her gece kümes hayvanı gibi erken yatıyorum, bu gece geç yatayım dedim. Sonuç işe geç kalmak oldu. Geç yatacağım dediğim gece başına 1000 lira taksi ücreti ayırmam gerekiyor.

@Kül Bey’cim ne zaman şu şarkıyı dinlesem sizin nick aklıma geliyor :)) noktasız kul :)
Aşırı güzel bir parça

Ya benim de 1hotmail hesabim eski 1numaram uzerine kayitli imis.
Sifremi hatirlamiyorum. Kurtarma ekipleri beni kabul gormediler.
sonra 1gun eski numaramin aktif oldugunu fark ettim. Maile girmek isterken sifre talebi oraya gitti. Kisi ile iletisime gectim durumu izah ettim bana git baskalarini dolandir dolandirici, dedi Asff

Anna hanımı sadece ben övebilirim.. lütfen güzel şeyler yazmayın..
Bana da mı diyorsun deme...
- he sana da.

Ya benim de 1hotmail hesabim eski 1numaram uzerine kayitli imis.
Sifremi hatirlamiyorum. Kurtarma ekipleri beni kabul gormediler.
sonra 1gun eski numaramin aktif oldugunu fark ettim. Maile girmek isterken sifre talebi oraya gitti. Kisi ile iletisime gectim durumu izah ettim bana git baskalarini dolandir dolandirici, dedi Asff
numaranın yeni sahibiyle işin yok. destek ekibini ikna edememişsin. mobil hat geçmişi vs. birkaç delille alabilme ihtimalin yüksek.
yardımcı olmamı istersen cüzi bir miktar olan ödemeyi ibanıma yap hemen işlemlere başlayalım hahah.

numaranın yeni sahibiyle işin yok. destek ekibini ikna edememişsin. mobil hat geçmişi vs. birkaç delille alabilme ihtimalin yüksek.
yardımcı olmamı istersen cüzi bir miktar olan ödemeyi ibanıma yap hemen işlemlere başlayalım hahah.
Hotmail hesabim cok eski 1hesap.
Ve ben gecmisi net hatirlamiyorum.
hatirladigim kadariyla yanitladim hep ama kabul gorulmedi.
Mobil hattimla ilgili de 1sey hatirlamiyorum. Ki hattim uzun zaman kapali idi. Yeni acilmis. Numarayi da edevletten bulup denediydim yoksa onu da hatirlamiyordum...

Ahahha siz yetkili 1dolandiriciya benziyorsunuz, benim sabitte tanidik dolandiricilarim var, onlardan olursam direkt iletisime gececegimden hic supheniz olmasin... Afsfd

Geri