Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sövdü hahahaPlesk sövsen rahatlarsın…
sövdüm, ayrıca attığım son twetleri değil de ondan birkaç gün öncesi 19 mayıs günü atamın fotosunu paylaşmıştım gitmiş onu silmişler. buna ilişkin de sövdüm.Plesk sövsen rahatlarsın…
İnsanları küfre teşvik ettiğin için seni takdir ediyorum..mlshc sen de sövsen rahatlarsın slj
Ahaha ancak sifreyi gonderse rahatlarim 😀😀mlshc sen de sövsen rahatlarsın slj
numaranın yeni sahibiyle işin yok. destek ekibini ikna edememişsin. mobil hat geçmişi vs. birkaç delille alabilme ihtimalin yüksek.Ya benim de 1hotmail hesabim eski 1numaram uzerine kayitli imis.
Sifremi hatirlamiyorum. Kurtarma ekipleri beni kabul gormediler.
sonra 1gun eski numaramin aktif oldugunu fark ettim. Maile girmek isterken sifre talebi oraya gitti. Kisi ile iletisime gectim durumu izah ettim bana git baskalarini dolandir dolandirici, dedi Asff
slsks hatırlatıyorum insanlara böyle bi yol da var diyorum….kökten tavsiye…İnsanları küfre teşvik ettiğin için seni takdir ediyorum..
En sevdiğim üye.
Hotmail hesabim cok eski 1hesap.numaranın yeni sahibiyle işin yok. destek ekibini ikna edememişsin. mobil hat geçmişi vs. birkaç delille alabilme ihtimalin yüksek.
yardımcı olmamı istersen cüzi bir miktar olan ödemeyi ibanıma yap hemen işlemlere başlayalım hahah.