İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Yay ise bilgelik, gerçek ve hayata yön ve amaç kazandıran daha geniş bir bakış açısı arar. Bu dolunay altında, bu iki güç bir aydınlanma noktasına ulaşır. Buradaki mücadele, dar görüşlülüğün ya da tek bir inanca, tek bir hikayeye, tek bir kimliğe veya olayların tek bir yorumuna saplanma eğiliminin ötesine geçmektir.

Buyrunuz açıklaması
@Anna Karenina

Arkadaşım çağırıyor akşama.
Çok fazla sosyalleştim bu ara. Gereğinden fazla.
Sessizlik istiyorum artık, bunaldım.

Yay ise bilgelik, gerçek ve hayata yön ve amaç kazandıran daha geniş bir bakış açısı arar. Bu dolunay altında, bu iki güç bir aydınlanma noktasına ulaşır. Buradaki mücadele, dar görüşlülüğün ya da tek bir inanca, tek bir hikayeye, tek bir kimliğe veya olayların tek bir yorumuna saplanma eğiliminin ötesine geçmektir.

Buyrunuz açıklaması
@Anna Karenina

Gül hanım iyi ki varsınız…

Stanley termosu napicaksa abum sanirsin kahve ,cay bagimlisi.. ne olacak bu takintilar

Evden çalışmayı özlemişim. Ne giyeceğimi düşünmek yok, öğlen ne yesem derdi yok, saçmasapan iş arkadaşlarıyla muhatap olmak yok.

Ben bunu bi düşüneyim.

Onlar sıkıcı Lefty. Eğlenceli olan üye grubu oyunu.

Hatta bazı üye gruplarının kendine göre jargonu falan var. Şov yapıyor diye bir şey mesela. Sen hiç şov yaptın mı?
Sanal dünya ağırlıklı olarak şov dünyası zaten ve kendini ifade etmeye çalışırken de ister istemez şov yapmış oluyorsun. :)

Geri