İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Santarelli şampi olsunnnnnnnn

Hayvanın manyaklıklarına o kadar alıştım ki azcık fazla uyusa bir şey var sanıyorum. Beni de kendine benzetti sonunda.

Evet spor kulübü olmak bunu gerektirir. Sizin vizyonunuz anlamaya yetmez bunu…
Pragda da götürmüştünüz değil mi? Nfnfnfn
Rahat prag bizi hdjhdhdhdj
elin nordesjlandından 6 yemeyi biliyorsunuz ama

o değil de allahıımmm gooolllllll
5
dries mertens

hıdırellez ritüelleri okumaktan dileklerimi yazmayı unuttum… en son boşnakların yaptığı bir ritüelde miydi yoksa göçmenler olarak genel mi yazmışlardı hatırlamıyorum ama akşam yemeğinde ağzınıza aldığınız lokmayı üç kere elinize çıkarın sonuncu da bir peçeteye sarıp yastığınızın altına koyun falan diyordu. şaka mı yapıyorlar acaba… elmayı soyup kabuklarını yastığınızın altına koyun, rüyanızda evleneceğiniz kişiyi göreceksiniz dediler tamam da ağızdaki lokma trollemek için mi… amaan neyse yazın, çizin, kalbinizden geçirin işte. <3

Bu Vero Voley’i nasıl eleyemedik biz ya? Şu an imoco’yu ve santiyi yeniyor olabilirdik… :(

Bir avizeyi aşağıya indirmediği kalmıştı. Onu da yap tam olsun. Deminden beri lambalara bağırıp duruyor. Yok, aşının etkisi kesin geçti. Eskisinden de kuduruk şu an.: ))

Santi hocamı şampiyon yaptık. Yabancıya gitmedi neyseki…

hıdırellez ritüelleri okumaktan dileklerimi yazmayı unuttum… en son boşnakların yaptığı bir ritüelde miydi yoksa göçmenler olarak genel mi yazmışlardı hatırlamıyorum ama akşam yemeğinde ağzınıza aldığınız lokmayı üç kere elinize çıkarın sonuncu da bir peçeteye sarıp yastığınızın altına koyun falan diyordu. şaka mı yapıyorlar acaba… elmayı soyup kabuklarını yastığınızın altına koyun, rüyanızda evleneceğiniz kişiyi göreceksiniz dediler tamam da ağızdaki lokma trollemek için mi… amaan neyse yazın, çizin, kalbinizden geçirin işte. <3
Bu aksam kabuklar yapıyoruz:D

şu erdal beşikçioğlu pankartı her gördüğümde bardaki karakteri aklıma geliyor sinirden kuduruyorum...
acil başka bir filmlerini izlemem lazım sanırım

Tolgshow, Konuşanlar, ÇGH, Güldür, diziler ve sinema filmleri ve daha nicesi. Hepsinde şaka korumalı ahlaksız şeyler konuşuluyor. Yetişkinler bunlara gülüyor, çocuklar bunlarla büyüyor. Küfür, saygısızlık, sapkınlık, aldatmaya teşvik, yalana teşvik, bütün bunları espri veya normal şeylermiş gibi gösterme çabası. Bunlarla yaşayan, bunlara büyüyen insanların etik değerleri olamaz, ahlaki eşiği düşük olur, hafif meşrep olur. İşin üzücü yanı, bunlara gülenler, azıcık sonra bu ülke neden ahlaksız hale geldi diye şikayet ediyorlar. Peki siz nelere güldüğünüzü, neleri normalleştirdiğinizi, nelere müsaade ettiğinizi biliyor musunuz? Daha da yazacaktım da içim geçiyor.

Bugün 2. evime gittim kocacigimi gördüm
İyi geldi sjsjsj sanki şey gibi onunla hayal dünyası kadar güzel ve özel bir hayat sonra ailemin orası gerçek hayat sjsjsj

Geri