Olurya aniden kaybolursam bilin òldum arkadaslar. Dunden beri vucudumde salakca belirtiler var. Acile gitmek ve gitmemek arasinda direniyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tuttuğum takımdan da belli olmuyor mu en iyi olduğum?@Lefty 'e bak ''en iyiler - the best'' diye rank koymuş profiline. tamam en iyi sensin.
Bir sen değişmedin bir sen hülyaÇok fazla ara verince herşey değişmiş.
Yol uzatan hicbir seyi kabul etmiyorum shini, mesai bile istemiyorum mumkun olsa hayatimdan is saatini bile kirparim yariya indiririm. Cok fazla vakit kaybediyoruz calisarak omrumuzden. 9 saat isyerinde bulunmak zaten bir kadin icin cok fazla. Vucut olarak yorulmadigimi dusunsem de eve gittigimde asiri yorgun hissediyorum.Excel’e kalem kalem hepsini de yazdigimiza gore, bir sonuca baglayabileydim iyiydi.
Niluu simdi sana bir soru 1 saat yolu suren is icin sana yillik uste ne kadar para verirlerse kabul edersin :d Digerinin de yarim saat oldugunu dusunup oyle cevap ver :d
Artik yapabilecek bir sey yok :d Birine karar verecem mecbur. Reddit’de sirketlerden biri icin cok fena seyler yazmislar :d Isimi kolaylastiriyor boyle durumlarYol uzatan hicbir seyi kabul etmiyorum shini, mesai bile istemiyorum mumkun olsa hayatimdan is saatini bile kirparim yariya indiririm. Cok fazla vakit kaybediyoruz calisarak omrumuzden. 9 saat isyerinde bulunmak zaten bir kadin icin cok fazla. Vucut olarak yorulmadigimi dusunsem de eve gittigimde asiri yorgun hissediyorum.
Yani demem o ki 1 dakikanin bile hesabini yapiyorum artik
Hangisini dusunuyorsunArtik yapabilecek bir sey yok :d Birine karar verecem mecbur. Reddit’de sirketlerden biri icin cok fena seyler yazmislar :d Isimi kolaylastiriyor boyle durumlar
Uzak olanin bana teklif ettigi pozisyon daha iyi ve sorumluluklari uzun vadede kariyerim icin daha faydali olacak. (Kendi grubum olacak gibi) 6 ay dayanabilirsem eger bence iyi bir deneyim olabilir. Dayanamazsam da baska yer aramaya baslarim napalim : )) Amann artik oldugu kadar : ))Hangisini dusunuyorsun
Bence dayan shini 6 ay nedir kafan rahat olur kendi ekibinle.Uzak olanin bana teklif ettigi pozisyon daha iyi ve sorumluluklari uzun vadede kariyerim icin daha faydali olacak. (Kendi grubum olacak gibi) 6 ay dayanabilirsem eger bence iyi bir deneyim olabilir. Dayanamazsam da baska yer aramaya baslarim napalim : )) Amann artik oldugu kadar : ))
Neden hep kisa kaliyorsun shini bu isinin geregi mi ?Uzak olanin bana teklif ettigi pozisyon daha iyi ve sorumluluklari uzun vadede kariyerim icin daha faydali olacak. (Kendi grubum olacak gibi) 6 ay dayanabilirsem eger bence iyi bir deneyim olabilir. Dayanamazsam da baska yer aramaya baslarim napalim : )) Amann artik oldugu kadar : ))