İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Çok fazla ara verince herşey değişmiş.

babası felç geçiren bir arkadaşımızla dört ay sonra ilk defa oturup uzun uzun konuşabildik. aniden gelen o felçten sonra hastaneye yatış süreci, kalp durmaları, ameliyatlar, fizik tedavi, hasta psikolojisi, yakınlarının psikolojisi derken o süreçte olmayan bizler de ister istemez etkilendi. muhabbet muhabbeti açtı, hastalıklar şunlar bunlar derken şu dünyada çok çok gereksiz şeyleri kafaya taktığımızı bir kez daha farkına vardık. şükür edebiyatı sevmem ama elimizdekilerin kıymetini cidden bilmiyoruz.

Günaydın forum. Bugün çalışacağım, işi özledim yok böyle bir şey.: )))

Excel’e kalem kalem hepsini de yazdigimiza gore, bir sonuca baglayabileydim iyiydi.

Niluu simdi sana bir soru 1 saat yolu suren is icin sana yillik uste ne kadar para verirlerse kabul edersin :d Digerinin de yarim saat oldugunu dusunup oyle cevap ver :d

Excel’e kalem kalem hepsini de yazdigimiza gore, bir sonuca baglayabileydim iyiydi.

Niluu simdi sana bir soru 1 saat yolu suren is icin sana yillik uste ne kadar para verirlerse kabul edersin :d Digerinin de yarim saat oldugunu dusunup oyle cevap ver :d
Yol uzatan hicbir seyi kabul etmiyorum shini, mesai bile istemiyorum mumkun olsa hayatimdan is saatini bile kirparim yariya indiririm. Cok fazla vakit kaybediyoruz calisarak omrumuzden. 9 saat isyerinde bulunmak zaten bir kadin icin cok fazla. Vucut olarak yorulmadigimi dusunsem de eve gittigimde asiri yorgun hissediyorum.

Yani demem o ki 1 dakikanin bile hesabini yapiyorum artik

Yol uzatan hicbir seyi kabul etmiyorum shini, mesai bile istemiyorum mumkun olsa hayatimdan is saatini bile kirparim yariya indiririm. Cok fazla vakit kaybediyoruz calisarak omrumuzden. 9 saat isyerinde bulunmak zaten bir kadin icin cok fazla. Vucut olarak yorulmadigimi dusunsem de eve gittigimde asiri yorgun hissediyorum.

Yani demem o ki 1 dakikanin bile hesabini yapiyorum artik
Artik yapabilecek bir sey yok :d Birine karar verecem mecbur. Reddit’de sirketlerden biri icin cok fena seyler yazmislar :d Isimi kolaylastiriyor boyle durumlar

Hangisini dusunuyorsun
Uzak olanin bana teklif ettigi pozisyon daha iyi ve sorumluluklari uzun vadede kariyerim icin daha faydali olacak. (Kendi grubum olacak gibi) 6 ay dayanabilirsem eger bence iyi bir deneyim olabilir. Dayanamazsam da baska yer aramaya baslarim napalim : )) Amann artik oldugu kadar : ))

Uzak olanin bana teklif ettigi pozisyon daha iyi ve sorumluluklari uzun vadede kariyerim icin daha faydali olacak. (Kendi grubum olacak gibi) 6 ay dayanabilirsem eger bence iyi bir deneyim olabilir. Dayanamazsam da baska yer aramaya baslarim napalim : )) Amann artik oldugu kadar : ))
Bence dayan shini 6 ay nedir kafan rahat olur kendi ekibinle.

Neden hep kisa kaliyorsun shini bu isinin geregi mi ?

Geri