İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
@Relativista aşk olsun. Atlativista demedim diye de kıskanmazsın yaaa…
Peeehhh, asıl sana aşk olsun...
Ben senin gibi zeki bir kadından öyle kötü bir espri çıkmasına üzülmüş, üzüntümden de kusmuştum. Bilirsin üzülünce mideme vurur benim jkflklf

Aç poşeti aç atlativista nedir yarebbim tövbeler olsun....oyykk

Peeehhh, asıl sana aşk olsun...
Ben senin gibi zeki bir kadından öyle kötü bir espri çıkmasına üzülmüş, üzüntümden de kusmuştum. Bilirsin üzülünce mideme vurur benim jkflklf

Aç poşeti aç atlativista nedir yarebbim tövbeler olsun....oyykk
Ya takılayım dedim zaten. Fener marşı dinleyince sakinleşen kediye sarmanski yazmışlar. Oradan arakladım ve revize ettim. fjkdjdj
Arada kötü şeyler de yapalım yaaa…

Ya takılayım dedim zaten. Fener marşı dinleyince sakinleşen kediye sarmanski yazmışlar. Oradan arakladım ve revize ettim. fjkdjdj
Arada kötü şeyler de yapalım yaaa…
Sarmanski iyiymiş bak.p
Hoş sana kötü espri de yakışıyor şimdi yalan yok:d

zaman makinesiyle 121 yil oncesine gitmek istiyorum. bir kac saatligine ama. donebilme garantisiyle. ha, bir de mumkunse gorunmez olarak. sint-petersburg'un kis sarayindaki buyuk ve ''o'' son baloya katilip, katilanlari gormek ve izlemek isterdim ya.

zaman makinesiyle 121 yil oncesine gitmek istiyorum. bir kac saatligine ama. donebilme garantisiyle. ha, bir de mumkunse gorunmez olarak. sint-petersburg'un kis sarayindaki buyuk ve ''o'' son baloya katilip, katilanlari gormek ve izlemek isterdim ya.

Bende bu teyzeyi muhabirden kurtarmak isterdim

İki deli bir araya gelmemeliydik...

Yine dilime dolandı bu saçma şarkılardan biri. Uyuyana kadar gitmez şimdi.

Sint petersburg benim de hep aklimda sanirim okudugumuz romanlar ayni :d bi sekilde bilinc altina yerlesiyor, ama illa o yillara gitmek istiyorum diyorsan sana Cohem'i tavsiye ederim. Benim icin muthis bir tecrubeydi

Sint petersburg benim de hep aklimda sanirim okudugumuz romanlar ayni :d bi sekilde bilinc altina yerlesiyor, ama illa o yillara gitmek istiyorum diyorsan sana Cohem'i tavsiye ederim. Benim icin muthis bir tecrubeydi
sadece romanlardan degil, okudugum makale tarzi bir yazi vardi bu tarihi balo ile ilgili. ciddi ciddi eger 40 yasimdan once gidip goremezsem o istedigim yerleri rusya'da ve eger hala burasi aktif ise, sana ulasacagim ve kim bilir birlikte gideriz :d senin de ilgin var boyle yerlere, seylere ve hikayelere, biliyorum

• Kahkaha
Tepkiler: W
bugün asla susmayarak dersi sürekli sabote eden öğrencim; kesinlikle konuşmaması gerektiği konusunda sert bi uyarı aldıktan sonra, artık dünya üzerinde konuşacağı hiçbir konu kalmamışken dünyanın dışına çıktı ve şey dedi: öğretmenim alper gezeravcı uzaydan döndü mü?
dayanamayıp güldüm mecburen :ddd

sadece romanlardan degil, okudugum makale tarzi bir yazi vardi bu tarihi balo ile ilgili. ciddi ciddi eger 40 yasimdan once gidip goremezsem o istedigim yerleri rusya'da ve eger hala burasi aktif ise, sana ulasacagim ve kim bilir birlikte gideriz :d senin de ilgin var boyle yerlere, seylere ve hikayelere, biliyorum
Evet, o donemin filmleri de cok ilgimi cekiyor. Hala su actigin konuyu niye kapattin anlam veremedim cok malzeme vardi orda :d
Sana daha once bahsettigim beyaz elbiseli festivale gelmis olsaydin Arcen'de o ruhu yasayacaktin iste.

Evet, o donemin filmleri de cok ilgimi cekiyor. Hala su actigin konuyu niye kapattin anlam veremedim cok malzeme vardi orda :d
forum beni maasa baglarsa, o konuyu tekrar aktif eder, yeni okudugum ve ogrendigim hikayeleri yazarim :d

• Kahkaha
geçen mayıs da açık arttırmada hermes birkin bag çanta 380k dolara satılmış
şaka mı ???

balkonda her şeyin en iyisini hak ediyorum kahvesi içiyorum

canım mükemmel arkadaşım <3 <3 gelecekteki en değerli müşterim <3<3

• Kahkaha
Ahey ahey… Bella podyumu bırakmış. ((

Şurda karikatür zevkimde kalmadı (((( hunimi taktım gidiyorum (((

Geri