Gelemem zaten ya bir taşı görmek için kalkıp Türkiyeye gelecek halim yok ;dneyse gideyim akşam namazını eda edeyim burda kadir kıymet bilmezlere laf anlatamicam şimdi gkfkdkd
ölürsem gelme mezarıma xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelemem zaten ya bir taşı görmek için kalkıp Türkiyeye gelecek halim yok ;dneyse gideyim akşam namazını eda edeyim burda kadir kıymet bilmezlere laf anlatamicam şimdi gkfkdkd
ölürsem gelme mezarıma xd
ben gelirim azerbayacana mezarında türkü okurum şiirler söylerimGelemem zaten ya bir taşı görmek için kalkıp Türkiyeye gelecek halim yok ;d
Seni derdin eğlence olm sanki mezarıma gelmek için geliyor, yok benim soyad farklı bildiklerin gibi değil hepsi aynı olmuyor ya ;dben gelirim azerbayacana mezarında türkü okurum şiirler söylerim
sonra da marlacımla pavyona gider eğleniriz jayus öldü diye napalım yani xd
senin soyadın kurbanov değil dimi sizin soyadlar hep öyle
sahibol
kurbanov falan gibi hep benzer ekler var
türk soyadı ne sen viking misin heppimiz türküz sonuçtaSeni derdin eğlene olm sanki mezarıma gelmek için geliyor, yok benim soyad farklı bildiklerin gibi değil hepsi aynı olmuyor ya ;d
Türk soyadları da bana çok garip geliyor hep dhjdbjdbdjsndndjsnd
Ya ben de Türküm de, Azərbaycan Türkü ve Türkiye Türkü farkı var. Soyadlar o yüzden garip geliyor shjxbdjdbkdndkddntürk soyadı ne sen viking misin heppimiz türküz sonuçta
yok senin için gelirim ama marla pavyonsuz barsız eğlencesiz yapamaz o yüzden yoksa benim işim olmaz
Bayram bitti artık başlasın düğünlerİki bayram arası mıydı bayramda mıydı neydi düğün olmaz derlerdi yav ya da ben mi gtümden uydurdum bilmiyorum
Hayır pavyona niye gidiyoruz sjnxben gelirim azerbayacana mezarında türkü okurum şiirler söylerim
sonra da marlacımla pavyona gider eğleniriz jayus öldü diye napalım yani xd
senin soyadın kurbanov değil dimi sizin soyadlar hep öyle
sahibol
kurbanov falan gibi hep benzer ekler var
eski camileri gezeriz dimiHayır pavyona niye gidiyoruz sjnx
yok ya keyfim yok yine deYa ben de Türküm de, Azərbaycan Türkü ve Türkiye Türkü farkı var. Soyadlar o yüzden garip geliyor shjxbdjdbkdndkddn
Bak iyileşmeye başladın ha sen laf sokma modun açıldı ;dd
senle sade tatilin ilk günü şu günü bu günü diye diye 9 günlük tatili strese çevirdiniz bize de dur hatırlatma yaYarın tatilin son günü…
di...eski camileri gezeriz dimi
yok ya keyfim yok yine de![]()
çok içmekten kafan felsefe yapıyordi...
edep sen ne güzel bir şeysin
Forumda çok eskiden tanışanlar var ve bazı mevzuları bilemiyoruz. O sebeple bizler güzel şeylere ve kedilere kafa yoralım.
![]()
2 haftadır içmiyorum.....çok içmekten kafan felsefe yapıyor
mümkünü yok ayık kafayla sen bunları yazamazsın normal kafayla ayakkabının tersiyle düzünü ayırt edemiyon
mevlanadan da söz söyle tam olsun
yokmu orda kayısıdan şarap yapan biri falan2 haftadır içmiyorum.....
abart biraz daha aajhs
neyzen tevfikten söylesem olur mu xd
kayısı şarabı bilemedimm🤔 nerede çarpıldın bengay sür iyi geliyor xdyokmu orda kayısıdan şarap yapan biri falan
ben boynum tutulmuş hiçbir tarafa çeviremiyorum
jayus naz yapıyon diyor xd