Min
Altın Üye
Irkçılık yapma olm ayıp dhxjndjdnd
Azərbaycanlılardan yemiş gibi hisset mesela çok iyi dayak atarım ;dd
Cumali dayının insta var mı ayrıca dhdjndkdmdk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Irkçılık yapma olm ayıp dhxjndjdnd
Azərbaycanlılardan yemiş gibi hisset mesela çok iyi dayak atarım ;dd
Cumali dayının insta var mı ayrıca dhdjndkdmdk
ulan fjfjrjHsdhjbdkdhksbsıdbdjdbkdndkdnekdbldnfıdmk
Kürtler her konuda çok iyi bu arada, nerden biliyorsun diye sormasın kimse..
Et deme bana ya, 2 haftadır yiyemiyorum mide tedavisine başladım diye 😔ulan fjfjrj
dün pikniğe gittik 10 kilo et pişirdim her yerim ağrıyor
niye yemiyon 2 haftadırEt deme bana ya, 2 haftadır yiyemiyorum mide tedavisine başladım diye 😔
Bitince her gün et yiyecem dhjdndjdndj
Yediğim her şeyi geri kustum için boşuna yemiyorum, et pahalı yavrum midemde kalmayacak şeyi yemek istemiyorum hdjdnddhdhniye yemiyon 2 haftadır
vegan megan diyen gtleklerden değilsin iyi sevindimYediğim her şeyi geri kustum için boşuna yemiyorum, et pahalı yavrum midemde kalmayacak şeyi yemek istemiyorum hdjdnddhdh
Yoğurtla besleniyorum ucuz en azından ;dd
JDJDKSNFNDKSFKDNDHDJDNDKDNJDMDvegan megan diyen gtleklerden değilsin iyi sevindim
ya yemeyene lafım yok adamlar yiyeni de barbar görüyor awq sanki babaannesini pişirip yiyoz
off boynum da tutulmuş hiç halim yok korona zamanı gibiyimJDJDKSNFNDKSFKDNDHDJDNDKDNJDMD
Ne veganı kanka saçmalama ben etsiz yaşayamam, et yoksa bu dünyada yaşamanın bir anlamı yok falan..
Zaten tedavi bitsin kendime ocak başı hediye edeceğim ;d
Ölmezsin Sülom kötülere bişi olmuyor xhjxhxjdnmoff boynum da tutulmuş hiç halim yok korona zamanı gibiyim
inşallah ölmem bugün ya
boynum ağırıyor laf sokamıyorum sana şuanÖlmezsin Sülom kötülere bişi olmuyor xhjxhxjdnm
Ölecek olsak ben ölürdüm şimdiye çoktan aw ;d
Bana laf sokamaman beni derinden üzdü, bu üzüntüyle depresyona girebilirim o yüzden acilen iyileşmen lazım..boynum ağırıyor laf sokamıyorum sana şuan
Ben gavurum kanka helva falan ters bize dhjdndjdkdnjdbnhdikkat et üzüntüden ölme bak gül abla elinde kepçe kazan bekliyor helva pişirmek için
gavursun sen hiç acıma şefkat merhamet yok nerde insanlık gkdkdkdjd
@Marla bak gör kankanı
sen gavursun da biz müslümanız ayrıca mümkünse cevizli olsun helva Gül ablam xdBen gavurum kanka helva falan ters bize dhjdndjdkdnjdbnh
Ayrıca yazıklar olsun ne insanlığımı gördün şimdiye kadar sanki, şimdi bekliyorsun bide ;dd
Ceviz olmaz benim alerjim var 😔sen gavursun da biz müslümanız ayrıca mümkünse cevizli olsun helva Gül ablam xd
ya ne bileyim marla da az gavur ama senin yanında biraz imanlı gibi duruyor en azından o sorardı neyin var guzum diye xfkkdjd
Ceviz olmaz benim alerjim var 😔
Ay hiçbir şeyin yok senin sus ilgi görmek için oram ağrıyor, buram ağrıyor falan bir şeyin olsa benimle çene çalamazsın sen sanki bilmiyorum xhjdndjdnd