İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Yediğim her şeyi geri kustum için boşuna yemiyorum, et pahalı yavrum midemde kalmayacak şeyi yemek istemiyorum hdjdnddhdh
Yoğurtla besleniyorum ucuz en azından ;dd
vegan megan diyen gtleklerden değilsin iyi sevindim
ya yemeyene lafım yok adamlar yiyeni de barbar görüyor awq sanki babaannesini pişirip yiyoz

vegan megan diyen gtleklerden değilsin iyi sevindim
ya yemeyene lafım yok adamlar yiyeni de barbar görüyor awq sanki babaannesini pişirip yiyoz
JDJDKSNFNDKSFKDNDHDJDNDKDNJDMD
Ne veganı kanka saçmalama ben etsiz yaşayamam, et yoksa bu dünyada yaşamanın bir anlamı yok falan..
Zaten tedavi bitsin kendime ocak başı hediye edeceğim ;d

Bana laf sokamaman beni derinden üzdü, bu üzüntüyle depresyona girebilirim o yüzden acilen iyileşmen lazım..
dikkat et üzüntüden ölme bak gül abla elinde kepçe kazan bekliyor helva pişirmek için
gavursun sen hiç acıma şefkat merhamet yok nerde insanlık gkdkdkdjd
@Marla bak gör kankanı

dikkat et üzüntüden ölme bak gül abla elinde kepçe kazan bekliyor helva pişirmek için
gavursun sen hiç acıma şefkat merhamet yok nerde insanlık gkdkdkdjd
@Marla bak gör kankanı
Ben gavurum kanka helva falan ters bize dhjdndjdkdnjdbnh
Ayrıca yazıklar olsun ne insanlığımı gördün şimdiye kadar sanki, şimdi bekliyorsun bide ;dd

Ben gavurum kanka helva falan ters bize dhjdndjdkdnjdbnh
Ayrıca yazıklar olsun ne insanlığımı gördün şimdiye kadar sanki, şimdi bekliyorsun bide ;dd
sen gavursun da biz müslümanız ayrıca mümkünse cevizli olsun helva Gül ablam xd
ya ne bileyim marla da az gavur ama senin yanında biraz imanlı gibi duruyor en azından o sorardı neyin var guzum diye xfkkdjd

sen gavursun da biz müslümanız ayrıca mümkünse cevizli olsun helva Gül ablam xd
ya ne bileyim marla da az gavur ama senin yanında biraz imanlı gibi duruyor en azından o sorardı neyin var guzum diye xfkkdjd
Ceviz olmaz benim alerjim var 😔
Ay hiçbir şeyin yok senin sus ilgi görmek için oram ağrıyor, buram ağrıyor falan bir şeyin olsa benimle çene çalamazsın sen sanki bilmiyorum xhjdndjdnd

Ceviz olmaz benim alerjim var 😔
Ay hiçbir şeyin yok senin sus ilgi görmek için oram ağrıyor, buram ağrıyor falan bir şeyin olsa benimle çene çalamazsın sen sanki bilmiyorum xhjdndjdnd

neyse gideyim akşam namazını eda edeyim burda kadir kıymet bilmezlere laf anlatamicam şimdi gkfkdkd
ölürsem gelme mezarıma xd

Geri