Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
As.
Bilirsin haksız olduğum dava yoktur…çiçeğim yine çok haklı…
Milka ineklerine benziyor bu ;dbenden hoşlandı glb…..
adını ne koyacağıma karar veremedim @yatacakyerinizyok önerin var mı?hsjzj
Ekli dosyayı görüntüle 97182
Burada uzun kalmam Nilu. Birincisi, uzak, en fazla 1 sene cekilir bu durum. Ikincisi de asil calismak istedigim konu biraz daha farkli. Bir basamak gibi gorup, daha stabil ve daha buyuk bir sirkete gecerim. Fiti fiti yukselirim belki .pNeden hep kisa kaliyorsun shini bu isinin geregi mi ?
Ben de oyle dusunuyorum artik Yosun : ))Bence dayan shini 6 ay nedir kafan rahat olur kendi ekibinle.
Tam seni yansıtıyor , güle güle kullansiparis ettigim bluzu dort gozle bekliyorum. oeoeoeoeoeoe gelsin bir an once. hemencik giyinecegim ^
bu yaz bu tarz bluz/t-shirt'lerle takilacagim:
Ekli dosyayı görüntüle 97183
awh tesekkur ederim cutie ^^Tam seni yansıtıyor , güle güle kullan![]()
Ha ;d 4 senedir sanaldayim 4 senedir de kim beni görse o sarkiyi gönderir özellikle sunucularda vs artik duymak dahi istemiyorum ondandir ;d yoksa ben eski seyleri severim eski müzikler eski türküler..Dağlar Kızı Reyhan türküsünden dolayı hatırlarsan![]()
İyi o vakitHa ;d 4 senedir sanaldayim 4 senedir de kim beni görse o sarkiyi gönderir özellikle sunucularda vs artik duymak dahi istemiyorum ondandir ;d yoksa ben eski seyleri severim eski müzikler eski türküler..