Sözlük İçimizin Kıpır Kıpır Olduğu Anlar

Sözlük
Konu sahibi son olarak 2461 gün önce görüldü
Ayakkabı, saat, Lego, çitos, kimder süplis, hiçbir şey kıpırdatmıyor, maalesef kıpırdayan yerlerim bitmiş.

WhatsApp Image 2026-03-09 at 14.45.53.jpeg

***arabadayım... uçağı insin diye haber bekliyorum karşımda ilk defa göreceğim diye karnımda bişeyler bi garip...
her telefon çalışında o arıyor diye kıpır kıpırım...
-geldim ben ömrümm...
karşımda tüm heybetiyle bana doğru yürüdüğünde ne yapacağımı şaşırdığım o an...
arabaya bindi, öptü beni
-neyin var senin ateşin çıkmış, hasta mı oldun...
ne hastası be adammm, ölüyoruz heyecanımızdan....geberdik beklerken.....
bir süre bir yerlere gittik, kendimde değilim nereye gittik bilmiyorum... sonra yine öptü beni...
kaza yaptık... içimizin kıpır kıpır olduğu an kaza yaptık.....***

çarpışmanın etkisiyle uykudan uyandım, rüyaymış... :)

Sevdiğim şeyler, insanlar, çocuklar içimi kıpır kıpır yapar…

Bazen kıpır kıpır da olmalı. Kıpır kıpırlık iyidir. İçimizde hep bir sakinlik olcak değil ya.

Hyperfocus düzeyinde ilgi duyuduğum bir konuda araştırma yaparken,yeni bir bilgiye ulaşmam.

Astroloji'ye ilk adım attığım zamanlar... Uyumadığım günler olmuştu okuma yapmaktan.

kargo paketlerim ulaşınca, sevdiğim bir yemeği yerken, kendimi aynada güzel görünce, yarimle buluşma günlerinde ya da aradığını gördüğümde, bir sonraki aya beklediğimden ++ bakiyeyle geçtiğimde, kahve yapıp dostlarımla sohbet ederken, yeğenlerimi kucakladığımda, annemle mutfakta birlikte hazırlık yaparken….. hepsinde içim kıpır kıpır olur. yaşamayı seviyorum.

bu aralar hiç fıkır fıkır değilim
fokur fokurum

elektronik aletler inceleyince, alınca... "senin için yaptım" şeyleri.. özellikle biri benim için yemek yapınca "sen seversin diye yaptım" derse... üüf..

Sevdiğim şeyler olunca, sevdiklerimin değerini ve varlığını hissedince…
Hesabınıza para yattı bildirimi gelince… Keşke her gün gelse jfjfj

Geri