İçimde kalmasın dedim

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3722 gün önce görüldü

Çok net şifreler çözülüyor sona yaklasıyoruz.

Bence de alametli ve mesajlı gibi geldi. Göç sebebiyle desek kar taneleri gibi aşağıya yağarlardı bunlar sanki gökten asılı gibi yere iniyorlar. Yorumunuz için teşekkürler.

Kimse, hiçbir söz kesmiyor beni , nedir bu içimdeki imkansizlik.

Ödül kazanmisim ama ne oldugunu cözemiyorum .d
Çok sevdim ama bu siteyi .=)

Nefret etmek bazı durumlarda aşirı sevgi göstergesidir. İnsan icinde bastirdigi duygulari kisiye karsi nefret olarak aktarir.
Ah pskilog olacaktim ki .d

Kurtarıcının da artık kurtarılmaya ihtiyacı var.

Bir yerden sonra hayat epey bir karmasık oluyor.
Ama şuan zamani değil.

Sokaklar diyorum , lambalarin hemen altina kücük hoparlörler ve fonda klasik müzik calsa bende yürürken huzur hissetsem.
Hoş öyle bi tercih olsa Ankara nin baglarini calarlar şüphesiz sokakta oynayan insanlar hoba falan diye.
Vazgectim ben kalsin.

Kelimeler kısa ve öz olmali , hem düsündürmeli hem okunmalı . Bunun icin yapilmasi gereken ise kendi öz mizahimizla sunmak herseyi.

İcımi döküyorum nolsun .d

Hayırdır insallah (:

İyı niyetliyimdir kırmak istemem , ama kırarsam çok acır bilesin.

Survivor'da da bi tek yarışmacıların aldığı nefese sponsor bulunmamış. Bu arada Şahinler Atmosferciliğe çok teşekkür ediyoruz :)

Sandalyeme oturup gün batımını izlerken aklıma şu düsünceler takılır ; Sahip olamadıklarımı değil sahip olduklarımı düsünürüm , sonra yüzümde farketmeden bir tebessüm oluşur , o tebessüm benim neyin farkinda olup olmadigımı hissettirir bana.

Banane ki tilkinin dönüp durdugundan , ben kuyruguna bakarim dik mi diye :d

Geri