içimde bi şey kalmasın

Konu sahibi son olarak 299 gün önce görüldü
d2LLhf.jpg

çok sevgili ortaokul sosyal bilgiler öğretmenim belma hocam, mütemadiyen bana böyle mesajlar gönderip kötü zamanlarımda elimden tutar... kendisinin kalbini çaldığımda 12 yaşımdaydım. bana o zamanlar da bayılırdı. :D

tanpınar'a kulak verelim: "herkes kendi varlığının karanlıklarında rüyalarının sırrını gizler."
eskiden çok sevdiğim biri beni rüyamda ziyaret etti bu gece. rüyamda da gerçekten, yaşadığım yeri öğrenip beni ziyarete gelmişti. kendisinin yeri bende hep farklı olacakmış, bunu bir kez daha idrak etmiş oldum.
bilinçaltım yine bir film çekti ve bu kez ona rol verdi. iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum, verdiği his güzeldi ama tüm gün aptal gibi dolaşacağım şimdi.

aşkın en mavi zamanı'nda zuhal olcay "seni bir kez görmek için çok uzaklardan geldim" diyor. bu tam benim yapabileceğim türden bi harekettir. ve zuhal olcay'ın aşkın halleri albümünde bir tane bile kötü şarkı yoktur. o albümde benim en sevdiğim şarkı ise gitme vakti'dir. orada da der ki hanımefendi: evvel zaman içinde seni bir şey sandım, yüzüme bir dokun dedim; okşa saçımı, sevme vakti şimdi.
kalbur saman içinde seni bir şey sandım, içinde ne varsa söyle köşemdeyim ben susma vakti şimdi.
ne güzel demiş. -bu şarkının haluk bilginer'e olduğunu düşünmüşümdür hep-

Geri