İcardi”seni seviyorum zehirli”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
39

ICARDI, WHATSAPP KONUŞMALARINI PAYLAŞTI​

Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan whatsapp konuşmalarını instagram'dan yayınladı. Icardi, "Bekar olmaya karar verdiğinizde ya da veremediğinizde! Ancak, ben zehirli biriyim değil mi?"
_ec518_v.jpg

38

"SENİ ARIYORUM, CEVAP VER"​

Whatsapp görüşmelerinde Wanda, "Seni arıyorum. Yarın uçağa biniyorum. Uruguay'da fotoğraf çekimlerim var. Bana cevap verebilir misin?" diyor. Mauro Icardi, "Neler oluyor?" diye bu aramaya cevap veriyor. Wanda tekrar, "Neredesin sen?????" diye soruyor. Mauro, "Niye?" şeklinde tekrar cevap veriyor.
_5b2a2_v.jpg

https://popup.taboola.com/tr/?templ...lternating-thumbnails-2x1:Gallery Widget 2x1:

37

"BENİ SEN TERK ETTİN!"​

Wanda bu kez, "Cevap verecek misin, vermeyecek misin? Bundan sonra sen de bana soru sorduğunda ben de aynı olacağım. Neden çocuklarla yatmak yerine evin dışında geziyorsun?" diye soruyor. Mauro ise, "Ben bekar biriyim. Sana açıklama yapmak zorunda değilim. Ben sen terk ettin. Buna rağmen aynı şekilde devam etmemizi mi istiyorsun!" cevabını veriyor.
_842a0_v.jpg

36

"ZEHİRLİSİN! TİLKİ!"​

Wanda bu kez, "Sen bir yalancısın. Hem evlisin hem bekar." diye tepki gösteriyor. Mauro ise, "Biz aynıyız." cevabını veriyor. Mauro, "Ne kadar zehirli birisin." diyor. Wanda ise cevaben, "Sen bir tilkisin! Şimdi uyumaya gidiyorum. Bana nerede olduğunu söylemek istemezsen artık sen bilirsin." diyerek son sözünü söylüyor.
_0de18_v.jpg

35

MAURO'DAN WANDA ANKETİ​

Mauro Icardi ise son paylaşımında, "Sen benden 1000 kat daha zehirlisin Wanda" diyerek bir anket paylaştı. Icardi ankette Wanda Nara'nın kendisini aradığı görselini paylaşarak "Açayım mı, açmayayım mı" diye takipçilerine sordu.
_777d4_v.jpg

34

SENİ SEVİYORUM PAYLAŞIMI​

Öte yandan tüm bu paylaşımlarının ardından Mauro Icardi, Wanda Nara'ya, "Seni seviyorum zehirli" yazılı bir paylaşım yaptı.

Bu çocuk da barış murat yağcıya mı benziyor birine benzetiyorum ama tam bulamadım

angie icardi haberlerine bayılıyor:ppp
en sn okuduğum habere göre
maxi lopez çoktandır evliymiş
bebeği olacakmış yeni karısıyla poz vermişler
wanda nara tebrik etmiş

angie icardi haberlerine bayılıyor:ppp
en sn okuduğum habere göre
maxi lopez çoktandır evliymiş
bebeği olacakmış yeni karısıyla poz vermişler
wanda nara tebrik etmiş
Uyuz oluyorum. Gsliler gsye geldi diye bayılıyorlar. Yoksa elli kez linçlerlerdi. Adam ayakta götürecek kadınları sklks

1senede neler yaparsa kar :ppp
ayrıca wanda nara'ya en son bahsettiğim haberde yer alan maxi lopez adlı şahıstan ekmek çıkmayacağı anlaşılmıştır

yine karışmış ortalık bu wanda nara takımımızın önüne geçti resmen

Hahahah güzel güzellll
Wanda gizli Fenerli misin ablammm ya

Hahahah güzel güzellll
Wanda gizli Fenerli misin ablammm ya
bunlar hiç yanıltmadı beni wanda nara kene gibi kadındır arjantinde bi futbolcuyla aşkı çıkmış hamilelik pozu vermiş
icardi dün yayın açıp dünya dalga geçiyor bizle yazmış
fena şeyler dönüyor

Galatasaray'ın futbolcusu Mauro Icardi'nin boşanmak üzere olduğu eşi Wanda Nara, Arjantinli rap'çi L-Gante ile klipte oynadı. 35 yaşındaki Wanda'nın adı 22 yaşındaki L-Gante ile aşk dedikodularına karışmıştı. Çok konuşulan klip yarın yayınlanacak.�​

Galatasaray'ın futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara için "ihanet" iddiaları gündeme oturmuştu. Her iki tarafın da birbirini aldattığı öne sürülmüş; Wanda'nın adı Arjantinli rap'çi L-Gante ile anılmıştı.

Wanda, L-Gante'nin klibinde oynadı ve klip yarın tüm sosyal ağlarda ve kanallarda gösterime girecek.

L-Gante, "La Noche de Mirtha" isimli programda Wanda ile ilgili, "O güzel, çok güzel bir kadın. Onu tanımaya başladım. Birbirimizi tanımaya başladık" demişti.

634fccb1e4bfdd32a4c3d172.png

Icardi krizi sonrası Wanda Nara'nın seks kasetleri ortaya çıktı! Tüm dünya bu olayla çalkalanıyor...​

Bu olayın ardından Icardi'nin hayranları Wanda Nara'nın eski seks görüntülerini basına sızdırdı. Cinsel içerikli videolar çeken Nara'nın 4 videosunu paylaşan hacker grubu, Arjantin'de gündeme oturdu. Kısa süre içinde dünyaya yayılan o görüntüler deprem etkisi yarattı.

Wanda Nara ile ilişkisini noktalayan Icardi'nin Arjantin'de görüntüleri basına sızdırılmıştı. Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e giden yıldız oyuncunun Wanda Nara'nın kaldığı otele girmek istemesinin ardından güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırılması Twitter'da yayınlanmıştı. Bu hamleden sonra Icardi'nin hayranları, Wanda Nara'nın eski cinsel içerikli videolarını sosyal medya platformlarına servis etti.​

Icardi-Wanda Nara ilişkisi bambaşka bir boyuta tırmandı. Yıldız oyuncunun barışma çabalarına rağmen geri adım atmayan Wanda Nara'nın başka bir ilişkiye başladığı da iddia edilmişti. Nara ile barışmak için Arjantin'e giden yıldız oyuncu, Nara'nın kaldığı otelin güvenlik güçleri tarafından dışarıya atılmış ve görüntüler servis edilmişti.

SMP kullanıcıları harbiden aptal adam zehirli olduğunun farkında olmasına rağmen seviyo , seks kasedi yayımlasanız ne olacak ? TR olsa neyse.. hepsini geçtim olum en büyük hayali futbolcu olmak isteyen ben gibi binlerce kişinin erişmeyi hayal ettiği konumdasın bu nasıl şımarıklık, silkelen ve kendine gel

Çapkın mapkın ama icardi daha yakısıklı. Zevksiz ya bu wandaaa skljks

1 sene önce google ve yahoo aramalarında çıkan görüntülere videolara dava açmış zamanında yine aynı yolu izleyecektir

Mauro Icardi'den Kim Kardashian'a yakın takip​

Wanda Nara'nın birlikteliklerini noktaladıklarını duyurduğu yıldız futbolcu Mauro Icardi, Kim Kardashian'ı yakın takibe aldı.​

Wanda Nara'nın ünlü rapçi L-Gante ile birlikte oldukları iddiasının ardından Mauro Icardi'den yeni bir hamle geldi.
Icardi, Kardashian'ı sosyal medyada takibe alarak fotoğraflarını beğendi ve takibe aldı
Konuyla ilgili Instagram hesabından takipçilerin sorularını yanıtlayan fenomen Estefania Berardi, 322 milyondan fazla takipçisi bulunan Kardashian ile Icardi'nin flört ettiğini söyledi.
Arjantin basını da Icardi ile Kardashian'ın birlikte olduklarını yazdı.

Geri