Hz. Muhammed Mustafa S.A.V.

Konu sahibi son olarak 4444 gün önce görüldü
Bunu yazdin da ne oldu basin göğe erdi mi? Kendi degerlerinize saygi beklerken insanların da değerlerine saygi duyabilseniz ne güzel olurdu. Ama bu her yiğidin harcı değil tabii.

Bunu yazdin da ne oldu basin göğe erdi mi? Kendi degerlerinize saygi beklerken insanların da değerlerine saygi duyabilseniz ne güzel olurdu. Ama bu her yiğidin harcı değil tabii.

Bu bir değer meselesi değil .

Ben dinsiz olduğum halde allaha şirk koşmaktan korkarım ama siz müslüman tayfa hiç korkmuyorsunuz ya.

Ne demek olmasaydın olmazdık ?

bunu bi iyice araştırın ondan sonra yine isterseniz cahil gibi konuşabilirsiniz.

Bu bir değer meselesi değil .

Ben dinsiz olduğum halde allaha şirk koşmaktan korkarım ama siz müslüman tayfa hiç korkmuyorsunuz ya.

Ne demek olmasaydın olmazdık ?

bunu bi iyice araştırın ondan sonra yine isterseniz cahil gibi konuşabilirsiniz.
Dinsiz olup Allah'a sirk koşmaktan korkmak da nesi? Deist misin yani? Her neyse.
Öncelikle tam bilmiyorum ama bu söz Atatürk ile bütünleşmiş daha çok. İslamci kesim de bunu Peygamber efendimiz için uyarlamis olmali. Atatürk için kullanilirken de ayni rahatsizligi hissettin mi? Zira İslam inancına gore ne kadar doğru bilmiyorum dini konulara vakif degilim lakin ilk önce efendimizin ruhunun yaratildigi bilinir. Ve bu dünyanın onun için yaratildigi, o olmasaydi insanların yaratilmayacagi hadisleri var. Bu konular saniyorum ki tartismali lakin burada sirk yok gördüğün gibi. Yüceltme var, saygi ve sevgi var. Sen "dinsiz" olduğun için anlamak istediğin gibi anlamissin.

Alinti yasak olduğu için silinecek. Uzatmak da istemiyorum zaten ama lütfen kendi inanclarinizdan yola cikarak baskalarinin inanclarini karalamaktan vazgeçin. Saygi istiyorsanız saygi gostermelisiniz.

Dinsiz olup Allah'a sirk koşmaktan korkmak da nesi? Deist misin yani? Her neyse.
Öncelikle tam bilmiyorum ama bu söz Atatürk ile bütünleşmiş daha çok. İslamci kesim de bunu Peygamber efendimiz için uyarlamis olmali. Atatürk için kullanilirken de ayni rahatsizligi hissettin mi? Zira İslam inancına gore ne kadar doğru bilmiyorum dini konulara vakif degilim lakin ilk önce efendimizin ruhunun yaratildigi bilinir. Ve bu dünyanın onun için yaratildigi, o olmasaydi insanların yaratilmayacagi hadisleri var. Bu konular saniyorum ki tartismali lakin burada sirk yok gördüğün gibi. Yüceltme var, saygi ve sevgi var. Sen "dinsiz" olduğun için anlamak istediğin gibi anlamissin.

Alinti yasak olduğu için silinecek. Uzatmak da istemiyorum zaten ama lütfen kendi inanclarinizdan yola cikarak baskalarinin inanclarini karalamaktan vazgeçin. Saygi istiyorsanız saygi gostermelisiniz.

Kimsenin saygısına ve sevgisine ihtiyacım yok. Dinim sadece beni ilgilendirir.

Benim için Atatürk tüm değerlerin üstündedir. Fakat onun için bile söylenirken rahatsızlık duydum. Eleştirisel yönde benim gibi olmanızda fayda var.

O olmasaydı insanlar yaratılmayacağı ne demektir ya :) Diğer peygamberlerle yarıştırmaktır. Buda şirk ile eşittir. Bence bilip bilmeden konuşmamakta fayda var dinden çıkarsınız haberiniz olmaz .

Efendimiz bizim gonlumuzde tüm insanların en yucesidir, bunun sirklikle alakasi yoktur zira Allah'in sevgilisidir o, en sevdigidir. Neyse bence sen kendi konularina gomul deist misin, ateist misin yoksa agnostik misin ona karar ver once.

Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. Zariyat 56

ALLAH adına bilip bilmeden konuşmamalıyız.

Salat ile selam ile her gün dilimde.
Kalbim mahzunken ,sabır dilerken hep ilacım.

İskender Pala diyor ya:

''Her şey sen olsun şu dünyada.
Ve olmasın sen olmayan dünya da.''

Hikaye şöyle; ayı ortadan 2ye yarmış şeftali gibi.

Ben olsam imana gelirdim. Gül kokulum.​

Büyük bir devrimci.

Geri