Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu yazdin da ne oldu basin göğe erdi mi? Kendi degerlerinize saygi beklerken insanların da değerlerine saygi duyabilseniz ne güzel olurdu. Ama bu her yiğidin harcı değil tabii.
Dinsiz olup Allah'a sirk koşmaktan korkmak da nesi? Deist misin yani? Her neyse.Bu bir değer meselesi değil .
Ben dinsiz olduğum halde allaha şirk koşmaktan korkarım ama siz müslüman tayfa hiç korkmuyorsunuz ya.
Ne demek olmasaydın olmazdık ?
bunu bi iyice araştırın ondan sonra yine isterseniz cahil gibi konuşabilirsiniz.
Dinsiz olup Allah'a sirk koşmaktan korkmak da nesi? Deist misin yani? Her neyse.
Öncelikle tam bilmiyorum ama bu söz Atatürk ile bütünleşmiş daha çok. İslamci kesim de bunu Peygamber efendimiz için uyarlamis olmali. Atatürk için kullanilirken de ayni rahatsizligi hissettin mi? Zira İslam inancına gore ne kadar doğru bilmiyorum dini konulara vakif degilim lakin ilk önce efendimizin ruhunun yaratildigi bilinir. Ve bu dünyanın onun için yaratildigi, o olmasaydi insanların yaratilmayacagi hadisleri var. Bu konular saniyorum ki tartismali lakin burada sirk yok gördüğün gibi. Yüceltme var, saygi ve sevgi var. Sen "dinsiz" olduğun için anlamak istediğin gibi anlamissin.
Alinti yasak olduğu için silinecek. Uzatmak da istemiyorum zaten ama lütfen kendi inanclarinizdan yola cikarak baskalarinin inanclarini karalamaktan vazgeçin. Saygi istiyorsanız saygi gostermelisiniz.