Huzur getiren kadının türü tükendi mi sizce?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
@Şeytan tüyü, hah işte mesele de o ya? Huzursuz kadın yok ki? Demek ki ben kadınları seviyorum. Çünkü hepsi huzursuzluk sağlıyor.

Alkol var. Hava soğuk. Konu karışık. Noldu şimdi? Ben anlamadım. :p
Gündüz içilen rakı sizi azicik esnetmiş efendim normalde biraz despot bir beysiniz gördüğüm kadarı ile en iyisi alkol alirken teli elinizden bırakın)

Gündüz içilen rakı sizi azicik esnetmiş efendim normalde biraz despot bir beysiniz gördüğüm kadarı ile en iyisi alkol alirken teli elinizden bırakın)

Ben bu forumun ismine aldanarak, adaş forumundaki gibi gupur zıpır davranayım diyordum da içimden gelmiyor. Bu gerçek benim azizim. Hem elimdeki teli bırakırsam bam telini elime almak zorunda kalırım gibime geliyor. Böyle iyi gibi sanki. :))

Ben bu forumun ismine aldanarak, adaş forumundaki gibi gupur zıpır davranayım diyordum da içimden gelmiyor. Bu gerçek benim azizim. Hem elimdeki teli bırakırsam bam telini elime almak zorunda kalırım gibime geliyor. Böyle iyi gibi sanki. :))
Bir melodi varsa çalmak gerekir hocam nerde olursa olsun insan kendi olduğu zaman haz alır herşeyden )

Geri