Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Bu platform da kaç tane Arda var bilmiyorum ama İtalya ve Arda ismin de birisi varsa o da benim.
Kullanıcı ismini ne kadar değiştirirsen değiştir tanırım seni güzel çocuk ;)
Şu an çok mutluyum ^^
Bir kere değiştirdim ben de ilk kez değiştirdim zaten. Meli' oldum artık.

Geçenlerde aklıma geldiniz, aradım taradım bulamadım ama.. Umarım iyisinizdir, sizi tekrardan görmek gerçekten çok güzel

Şu an çok mutluyum ^^
Bir kere değiştirdim ben de ilk kez değiştirdim zaten. Meli' oldum artık.

Geçenlerde aklıma geldiniz, aradım taradım bulamadım ama.. Umarım iyisinizdir, sizi tekrardan görmek gerçekten çok güzel
Burada sana tekrardan rastlamak güzel şey Melih :)
Eskiden muhabbet ettiğimiz insanlardan birilerini bulabileceğimi düşünmüyordum açıkçası.
Hayat yeni yeni oyunlar kuruyor biz de o oyunların içinde figüranlık yapıyoruz iste.
Nasılsın hayatın nasıl gidiyor?

Burada sana tekrardan rastlamak güzel şey Melih :)
Eskiden muhabbet ettiğimiz insanlardan birilerini bulabileceğimi düşünmüyordum açıkçası.
Hayat yeni yeni oyunlar kuruyor biz de o oyunların içinde figüranlık yapıyoruz iste.
Nasılsın hayatın nasıl gidiyor?
Ben de birkaç ay önce tekrar girmeye başlamıştım. Eskiden tanıdığım hiçkimse yoktu ama hala güzel insanlar varmış yeni insanlarla tanıştım.
Hayatım harika, hala Tiran'dayım. Malum pandemi yüzünden biraz tıkılıp kaldık ama hayatta kalıyoruz işte ^^.

Sizde ne var ne yok?

Ben de birkaç ay önce tekrar girmeye başlamıştım. Eskiden tanıdığım hiçkimse yoktu ama hala güzel insanlar varmış yeni insanlarla tanıştım.
Hayatım harika, hala Tiran'dayım. Malum pandemi yüzünden biraz tıkılıp kaldık ama hayatta kalıyoruz işte ^^.

Sizde ne var ne yok?
Apansiz bir şekilde aklıma geldi burası kullanıcı ismim şifrem filan aklımda kalmış, öyle bir bakmak için uğramıştım.
Şu an için Türkiye'deyim haziran veya temmuz gibi tekrar döneceğim İtalya'ya.
Bazı olumsuz durumlar yaşadım, onları atlatmak biraz zamanımı aldı ama eskisi gibi işte bir şekilde ayaktayız :)

Apansiz bir şekilde aklıma geldi burası kullanıcı ismim şifrem filan aklımda kalmış, öyle bir bakmak için uğramıştım.
Şu an için Türkiye'deyim haziran veya temmuz gibi tekrar döneceğim İtalya'ya.
Bazı olumsuz durumlar yaşadım, onları atlatmak biraz zamanımı aldı ama eskisi gibi işte bir şekilde ayaktayız :)
Anlıyorum.
Sizi sık sık görmek isteriz..
Ve ne kadar olumsuzluklar yaşanırsa yaşansın, siz gibi iyi insanların başına hep iyi şeyler mutlaka gelir. O yüzden mesut olun.. :)

Anlıyorum.
Sizi sık sık görmek isteriz..
Ve ne kadar olumsuzluklar yaşanırsa yaşansın, siz gibi iyi insanların başına hep iyi şeyler mutlaka gelir. O yüzden mesut olun.. :)
Umarım dediğin gibi olur. Güzel düşüncelerin için çok sağol. Aynı şeyleri ben de senin için temenni ediyorum.
Şu an hayatımda ki en güzel şey bir oğlumun olması ve onun çok kaliteli bir hayat yaşaması için çabalıyorum artık ;)

Umarım dediğin gibi olur. Güzel düşüncelerin için çok sağol. Aynı şeyleri ben de senin için temenni ediyorum.
Şu an hayatımda ki en güzel şey bir oğlumun olması ve onun çok kaliteli bir hayat yaşaması için çabalıyorum artık ;)
Aaaaaaaaaaaa.
Arda Baba diyeceğim o zaman size artık.. :p
Bir ara ben de bi kızım olsun istemiştim de, kimse çocuk yapmayı kabul etmedi. Tek başına da malum, olmuyor..
Evlenelim falan diyenler oldu da ben sadece çocuk istemiştim.

Tüm güzel dileklerim onunla, umarım harika bir geleceği olur..

Aaaaaaaaaaaa.
Arda Baba diyeceğim o zaman size artık.. :p
Bir ara ben de bi kızım olsun istemiştim de, kimse çocuk yapmayı kabul etmedi. Tek başına da malum, olmuyor..
Evlenelim falan diyenler oldu da ben sadece çocuk istemiştim.

Tüm güzel dileklerim onunla, umarım harika bir geleceği olur..
Bir gün Arda baba diye hitap edileceğini hiç dusunmemistim Melih, o yüzden mutlu oldum şimdi :) çok teşekkür ederim umarım bir şeyler başarabiliriz onun için :)

Aslında artık ben de senin durumunda gibiyim ama bunlar uzun hikaye bir ara konuşuruz bunları :)

Bir gün Arda baba diye hitap edileceğini hiç dusunmemistim Melih, o yüzden mutlu oldum şimdi :) çok teşekkür ederim umarım bir şeyler başarabiliriz onun için :)

Aslında artık ben de senin durumunda gibiyim ama bunlar uzun hikaye bir ara konuşuruz bunları :)
Elbette,
Ne zaman isterseniz. Ben buradayım :)

Ekmek arası yerim bu şarkıyı.

Son günlerde mutluluğu kahvemin son yudumunda bulmaya başladım. Oysa ben ne kadar çok isterim kahve içtikten sonra dudaklarınla buluşmayı. Merak etme sen istemeden dokunmam sana. Sen gelmeden gelirim ama sen sevmeden de severim senden önce harbiden severim bak. Biz olmak için epey beklemek mi gerekiyor? Biz beraberken güzel, ben sesinde uyurken iyi, sen beni yanına alınca mutlu oluruz. aradığında dünya gözüme daha masum gözükür. Seninle herşeyi başarır olmayacak her şeyi oldururuz gibi geliyor.

Yanına gelirsem dünyayı unuturum biliyorum, portakal reçeli sen olursun, bütün günahları işlemek isterim seninle. Biliyorum yanına gelirsem her şey değişir, yanına gelirsem seni bir daha bırakamam biliyorum.

Aşk artık canımı yakmıyor farklı bir şey oldu, tenimde yakıcı bir koku gibi. Kavrayamıyorum ama memnunum. Senden gelen herşeye, sana, sesine,

Mutluyum...

Arda

24 Haziran 2015

2015 yılında yazmışım tam 6 yıl önce nasıl bir duygusal yoğunluk yaşadıysam artik

Saat 04:24
Bu saatte bu şarkıyı dinleyen kim varsa hepsine selamlar

İstikrar gözü karalık ve ne istediğini bilmek.
Ne kadar güzel sevmişsin. Tebrik ederim seni. Umarım kavuşmuşsundur

Şimdi sabaha karşı havanın yarı aydınlık, kuş cıvıltısıyla karışık o huzurlu saatlerindeyiz ya, seni bilmeden önce dünyanın en güzel olayının bu olduğunu sanırdım...

Cesaretimiz kalbimizin büyüklüğü kadardır. Yolun sonundaki ödüllere o kadar odaklanıyoruz ki, yolculuğun keyfini çıkarmayı unutuyoruz. Oysa yaşam, biz aciz insanlara verilmiş en güzel hediye. O kadar tatlı ve güzel bir hediye ki, her anımıza şükretmemiz gerekirken isyan edip pes etmeyi aklımızdan geçirebiliyoruz. Dostluk, kardeşlik, arkadaşlık gibi yüce kelimelerin içini o kadar boşalttık ki, bizlere yardım etmeye çalışan insanları da görmezden gelmeye çalışıyoruz. Sizler iyi bir insan olabildiğiniz sürece hayal ettiğiniz cenneti yaşayabiliyorsunuz zaten. Yeter ki iyiliğin kıymetini bilelim. Bizlere yardım edenleri görmezden gelmek yerine onları da cennetimize dahil etmeye çalışalım.

Geri