Huri ve Fahişe...

Konu sahibi son olarak 4302 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
السماء هو مكان رائع للجميع الانتظار

her erkek ister kadın, hatta birden çok kadın, içgüdü bu. eğer öyle olmasaydı zaten yasak olmasının bi manası olmazdı nefsinin zorlamadığı bişeyi yapmadığın için sevap almazsın. dünyada yapma ödülünü al
cennete gidersem ilk işim 3 huriyle grup yapmak olacak sizene kardeşim? varsa burada ne kadar iğrençsin diyecek erkek samimi değildir

Büyüksün hocam. İçki ve seks kısmını hep düşünmüşümdür.

her erkek ister kadın, hatta birden çok kadın, içgüdü bu. eğer öyle olmasaydı zaten yasak olmasının bi manası olmazdı nefsinin zorlamadığı bişeyi yapmadığın için sevap almazsın. dünyada yapma ödülünü al
cennete gidersem ilk işim 3 huriyle grup yapmak olacak sizene kardeşim? varsa burada ne kadar iğrençsin diyecek erkek samimi değildir

Bize garip gelen senin hayal gücün değil Allah'ın hayal gücü.

o hayal gücünün size ilginç gelmesi de onun hayal gücünün eseri

ooo grup yapmak isteyen varmış cennette,Three some one felan..ben utandım valla.

ben ispatlayabilirim demiyorum ki
bence öyle sizce değil ispatlayabilecek de olmayacağına göre boşa konuşuyoruz diyorum

Gılman varmış lakin gılman sözcüğü yaşı ufak çocuk anlamında geçiyor. Tüysüz seviyor demek ki.

Erkege huri kadina nuri derlerdi.
Nuri olmadigini ogrendigimmden beri kusum cennete..

Kandirildim.

sex in the heaven...forever...
kulağa hoş geliyor.eşşek kafam,neden çıktım ki sanki..tevbe istiğfar edeceğim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri