Hülya | Çalışmalarım..

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü
Hülya aaaaaa Canımın İçi Ellerine, Kollarına, Yüreğine Sağlık Bitanem Çok Mutlu Oldum :) + Çook Beğendim :) Hangisini Kullanacağımı Şaşırıyorum. :cici:

Rica ederim güzelim kafana göre kullan :)
Geçen mavi göz demiştin bu hatunu begendim gözlerini renklendirdim hoş durdu begenmene sevindim:cici:

Rica ederim güzelim kafana göre kullan :)
Geçen mavi göz demiştin bu hatunu begendim gözlerini renklendirdim hoş durdu begenmene sevindim:cici:

Evet çok güzel olmuş. :cici: Sen yaparsında hoş durmaz mı :) Bi kez olsun kırmadın beni :cici: İyiki Varsın :srl: Tekrardan emeğine sağlık. :cici:

Evet çok güzel olmuş. :cici: Sen yaparsında hoş durmaz mı :) Bi kez olsun kırmadın beni :cici: İyiki Varsın :srl: Tekrardan emeğine sağlık. :cici:

Rica ederim güzelim :cici:
Elimden geldikçe yardımcı olurum her konuda :srl:

bir ara denk gelir sohbet ederiz inşaallah ama işim çok bu aralar daha evlenecem hazırlıklar alt yapı çalışmaları falan işte :D :D neyse sonra anlatırım kolay gelsin iyi geceler tekrar teşekkürler Hülya :)

bir ara denk gelir sohbet ederiz inşaallah ama işim çok bu aralar daha evlenecem hazırlıklar alt yapı çalışmaları falan işte :D :D neyse sonra anlatırım kolay gelsin iyi geceler tekrar teşekkürler Hülya :)

Oyh hayırlı olsun tamam tamam sonra konusuruz sen bi koşu evlen gel :D sanada iyi geceler ikizcan :)

Geri