Heisenberg
Altın Üye
hoşgeldin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@hahahah hanım seni de buradan başka bir mekana götürsem senin için de açarım. Arkadaşımı ben getirdim, daha doğrusu ben teklif ettim böyle bir ortam var gelmek istedi geldi. Kendisi müthiş biridireh böyle birine konu açılır hani..
Üstelik bu ilk açtığım konu aşkolsun.
Çoğu insanın ne düşündüğünü önemseyen birisi değilim tatlım, eh belki de önemsiyor olduğum azınlıkta olanların söylem ve uyarılarını dikkate alırım. Sevgiler ah hahaha hanım güzel yürekli herkese.Sizi yanlış anlaşılmaktan kurtardığımı düşünüyorum sevgili Run, bana bir teşekkür borçlusunuz sanki .çömnbvbnmöç. Şaka bir yana, tabii açabilirsin konu bu senin en tabii hakkın ;d
Kızlar, sakin olun. Run'u elinizden almaya değil seviyeyi yükseltmeye geldim.
Herkese tşkler efendim, hos buldum![]()
Çoğu insanın ne düşündüğünü önemseyen birisi değilim tatlım, eh sen belki de önemsiyor olduğum azınlıkta olanların söylem ve uyarılarını dikkate alırım. Sevgiler ah hahaha hanım güzel yürekli herkese.
Hoşgeldiniz @Kimbuhatunyahu? Umarım burayı sever kalıcı olursun
dillerde o meşhur jargon:Kızlar, sakin olun. Run'u elinizden almaya değil seviyeyi yükseltmeye geldim.
Herkese tşkler efendim, hos buldum![]()