Hoş geldin Kimbuhatunyahu?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili @Run ,hanımefendiler dışında hoş geldiniz konusu açtığın başka üyeler var mı? Merak ettim de Jxjxjjx

Bu arada hoş geldiniz, keyifli forumlar diliyorum.

@hahahah hanım seni de buradan başka bir mekana götürsem senin için de açarım. Arkadaşımı ben getirdim, daha doğrusu ben teklif ettim böyle bir ortam var gelmek istedi geldi. Kendisi müthiş biridir :) eh böyle birine konu açılır hani..
Üstelik bu ilk açtığım konu aşkolsun.

@hahahah hanım seni de buradan başka bir mekana götürsem senin için de açarım. Arkadaşımı ben getirdim, daha doğrusu ben teklif ettim böyle bir ortam var gelmek istedi geldi. Kendisi müthiş biridir :) eh böyle birine konu açılır hani..
Üstelik bu ilk açtığım konu aşkolsun.

Sizi yanlış anlaşılmaktan kurtardığımı düşünüyorum sevgili Run, bana bir teşekkür borçlusunuz sanki .çömnbvbnmöç. Şaka bir yana, tabii açabilirsin konu bu senin en tabii hakkın ;d

Sizi yanlış anlaşılmaktan kurtardığımı düşünüyorum sevgili Run, bana bir teşekkür borçlusunuz sanki .çömnbvbnmöç. Şaka bir yana, tabii açabilirsin konu bu senin en tabii hakkın ;d
Çoğu insanın ne düşündüğünü önemseyen birisi değilim tatlım, eh belki de önemsiyor olduğum azınlıkta olanların söylem ve uyarılarını dikkate alırım. Sevgiler ah hahaha hanım güzel yürekli herkese.

Kızlar, sakin olun. Run'u elinizden almaya değil seviyeyi yükseltmeye geldim.

Herkese tşkler efendim, hos buldum:)

Sanki biraz yersiz bir açıklama ile hoş bulduğunuzu ifade ettiniz. Ayrıca belirtmek isterim ki bu forum içerisinde oldukça seviyeli ve gayette hoş kişiler var yani seviyeyi yükseltme gibi bir gayenizin olması anlamsız sizde bu seviyeli ortama hoş geldiniz diyelim tekrardan. Bu yersiz açıklamanız ile ne denli bir bakış açısına sahip olduğunuzu da göstermiş oldunuz, tşk.

Çoğu insanın ne düşündüğünü önemseyen birisi değilim tatlım, eh sen belki de önemsiyor olduğum azınlıkta olanların söylem ve uyarılarını dikkate alırım. Sevgiler ah hahaha hanım güzel yürekli herkese.

Sadece takıldım sana sende farkındasın diye düşünmek istiyorum ;d zaten her şeyi de önemsememek gerekir.

Ramazan’dan dolayı kapalıyız olan var olmayan var tahrik olmasın diye sansürledim F83B233D-EF0E-4781-9A31-1454CE739ED1.jpeg

Kızlar, sakin olun. Run'u elinizden almaya değil seviyeyi yükseltmeye geldim.

Herkese tşkler efendim, hos buldum:)
dillerde o meşhur jargon:

bkz: seviyeyi yükseltme (...)

oyun başlığına gidip derhal üstteki üyeyi öp, alttakinin ayakkabı numarasını tahmin et ve asansörde üyeyle tokalaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri