Hız tutkunuz var mı?

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü

Hız tutkunuz varmı?

• Kullanılan toplam oy
    38
Trafikte yok ama teknolojide hızlı olan şeyi severim. Bi nebzede olsa var diyelim :)

evet bu yüzden 1 kere motor kazası geçirdim artık rising motor yerine daha sakin efendi model şeyler kullanıyorum chopper gibi mesela

eskidendi artık artık güvenliğie önem veriyorum

Hız tutkum yok, ama gergin-stresli olduğum zamalar aşırı hızlı kullanıyorum. Buna da tutku denmez herhalde...

Yedıgım trafık cezasının haddı hesabı yok :D

kadın sürücülere ön yargı ile yaklaşılmasını gururuma yediremiyorum bazen, öyle zamanlarda evet .p

Her zaman kurallara uyarım.Çünkü acan güvenliği her şeyden önemlidir.Kazanın telafisi asla yok.Ama şartlar, zemin ve kaza risk düzeyi yoksa belli düzeyde olabilir fakat ben yinede hiç denemedim.Hızı severim ama sevgim sportif alanlara yöneliktir. Örneğin eskiden ,şu aralar denk gelirsem, Ralli izlemekten zevk alırdım.Özellikle Alman rallici Michael Schumacher'i, Lewis Hamilton, Tommi Makinen gibi yarılçıları izlemek keyifliydi.Dediğim gibi can güvenliği benim için daha önemli.

Teknolojide evet
Trafikte eh
Uyumadan önce hayır .p

Çok fazla,Allah bilir ama Ölümüm hız yüzünden olacak.

su an usenmedim saydim 2 hiz konusunda tutkum var, uclemek sart Allahin hakki uc.

tepe aşşa acayip goşuyom, ayaklarım nerelere değiyo, siz hala hızdan bahsediyonuz yaa

Geri