ivan divandelen
Gümüş Üye
Forumda var az kalır, çok var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biliyor da konuşuyoruz. Bakırköy psikiyatri demir parmakliklari arkasında nöbet tutmuş adamım. Çeliğin kanla seviştiği ameliyathanelerde, küf kokulu amfilerde yıllar harcadım. Formol kokusunu parfüm belledim. Kasık bitinde cinsiyet tayinini yaptım. Bokta solucan yumurtası aradım. Baryumlu grafi ile kolon kanseri taradım. Saatlerce NST başında bekledim. EKG yi adım bildim. EEG kayıtları sayfalara dökülürken gözlerimi şaşı ettim. Ayakta kalmaktan kalça eklemim nekroz oldu. İstediğim zaman sıçacak lüksüm olmadığı için anal fissür oldum. Sırtınızda taşımanız gerekse yüzlerce küfeye sığmayacak kitabı kafama soktum lan ben. Sonra "e ama ben link verdim orada öyle demiyor".@climax hocam yine haklı Lefty galiba![]()
Bugün olayları ters anlama günündesin galiba. Yazı ile sözün çeliştiği için mantıklı bir soru sordum ve buna daha sakin cevap verebilecekken, sanırım yanlış anladın. 'Link ver' deme sebebim de yazmakla uğraşma, okurum oradan anlamındaydı. Bugün forumun çoğu tersinden kalkmış galiba.Biliyor da konuşuyoruz. Bakırköy psikiyatri demir parmakliklari arkasında nöbet tutmuş adamım. Çeliğin kanla seviştiği ameliyathanelerde, küf kokulu amfilerde yıllar harcadım. Formol kokusunu parfüm belledim. Kasık bitinde cinsiyet tayinini yaptım. Bokta solucan yumurtası aradım. Baryumlu grafi ile kolon kanseri taradım. Saatlerce NST başında bekledim. EKG yi adım bildim. EEG kayıtları sayfalara dökülürken gözlerimi şaşı ettim. Ayakta kalmaktan kalça eklemim nekroz oldu. İstediğim zaman sıçacak lüksüm olmadığı için anal fissür oldum. Sırtınızda taşımanız gerekse yüzlerce küfeye sığmayacak kitabı kafama soktum lan ben. Sonra "e ama ben link verdim orada öyle demiyor".
Yaşayana değilse bile "yaşatana" saygı duyun. Yaşanmışı yok saymayın. Meliha Terzioğlu, Tarık minkari, Orhan kuran, Halit kayalı, cem'i Demiroğlu, Feridun Denktaş, Adnan salepcioglu, Sadi sun.. ve daha nice şu an hayatta olmayan diğer hocalar. Bende yaşıyor lan bu adamlar.
"Bak ama makalede öyle demiyor"
Sizi reflex cekicimle ıslah ederim.