Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rica ederim @Rose. beğenilmeyecek gibi değillerdi ki bu emeğe beğeni az bile çok hoş şeyler vardı zevkin çok güzelmiş..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Rose. ben biraz sapıttım gece gece gittim en çok beğendiklerimi seçtim.
Tabi bunlar sonlardaki başa daha gitmedim.
Onlara sonra geçerim ben.
Şöyle baktım, kendine yaptıkların en çok hoşuma gitti.
Dedim ki bende bundan sonra isteğe geldiğim zaman senin tarzda istiyorum. :cici:
Sayende bende tekrar hatırlamış oldum Ruzenin beğenmene çok sevindim teşekkür ederim :cici:
Aslında şuan kullandıklarını kendi zevkime göre yaptım hatta avatarlarımız birbirine çok benziyor kendimle karıştırdığım bile oluyor seni :dd
Ah iyi oldu.
Cidden beğeniyorum çalışmalarını, hoş ve herkese hitap eden zevkin var, oda ayrı bir meziyet tabi.
Fark ettim, hoşuma gitti. Bende karıştırıyorum, avatar yerine dönüp nickimize bakıyorum.:kiki:
Çok teşekkür ederim böyle düşünmen çok güzel. :cici::srl:
Bak aynısı sende de oluyormuş nicklerimizin baş harfleri falan da aynı baya baya benziyoruz yani :ddddd
Rica ederim, gerçekleri söylemekten kaçınmam.
Şimdi desem ki nick konusunda senin gibi düşündüm inanmazsın.
Farkına varınca insan acaba benzemeye mi çalıştı düşüncesi yatabilir ama hayır. :cici:
Tabi ki hayır asla öyle bişey düşünmedim kimseninde düşüneceği sanmam ben kimim ki bana benzemeye çalışcaksın zaten çok saçma olur :dd
İyiyiz biz böyle sıkıntı yok bence :cici:
Hayır ya ben senin öyle düşündüğünü kast etmedim.
Sadece düşünce işte girdimi beyine giriyor.
Neden ki sevilen birisin. Ben kimim ki deme hiçbir zaman ayrıca.
Herkesin bir özelliği var.
İyiyiz tabi. sorun olur mu sence? :cici:
ikinizi karıştırdım bu kız kendi kendinine mi konuşuyor dedim :dyg:![]()
![]()
Buna bayıldım ya.
Gidişine yazısı bir harika olmuş, ellerine sağlık. :cici:
Ozledim seniiii