Hiç sanalda dolandırıldınız mı ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Manevi anlamda eveet............................

Tatile gidince esim tutturdu anneme tv alicam .p sesimi cikarmadim Allah var ne gerek var dedim icimden .p neyse internetten siparis etti odedi, ve 2 gun sonra ortada site filan yoktu :d

Letgo'dan Kayseri'de ki birinden bakır semaver alacaktım ödemeyi yaptım hesabına bana gönderdiği semaver çelik çıktı whatsap konuşmalarıyla mahkemeye vereceğimi söyledim dötü tutuşunca paramı iade etti daha da şehir dışından alışverişe kapadım kendimi.. .d

Bende dolandirabilir potansiyeli var daha cok ,o

5G gelecekte isimli bir program indirdim üye oldum ve 3700 TL yatırdım 1 hafta sürmeden patlattılar.

dusunsenize, ya gercekten bana gelen e-maile olumlu yanit verip, irak'ta amerikan militanlari icin hemsirelik yapma niyetiyle ciksaydim yola ve bambaska olay ve dunyalarin icine girseydim..

poksiyenin gizi gitmis cavurlara hemsirelik yapiyo diyen sulalem beni teeee irak'lardan gelip alsaydi

eh iste bazen o fok yu mesaji atacaksin

şu bende yemez, "şu kadar borcum var, para gönderir misin", "şuna tıkla kazan" vs vs. bu tarz şeylere prim vermem. siz de vermeyin. hele instadan gelen linklere hiç tıklamayın akabinde kendi hesabınızdan şöyle yayınlar yapılabilir "bilmem ne beyle yatırım yaptım, şu kadar bin kazandım" ondan sonra uğraş dur

• Beğen
Tepkiler: W
Ben de o göz varr mı, yok??
Çünkü ben kehribar gözlüyüm, yakarım adamı!1!1!!

Hicbirinize o meshur emailler gelmedi demek.

" ben xx africada xc yerde yasiyorum. Kanserim vs size 20 milyon yada 100 kac milyon$ servetimi bagislamak istiyorum. Lutfen bana isninizi banka hesabinizi yollayin vs "

Bu tur emailler her hafta gelirdi bana ... lan gerizekali okadar parani niye hic tanimadigin birisine havale etmek istersin...

Yine gelirse paylasirim. Sile sile sinirlerim bozulurdu artik

Şimdiye kadar dolandırılmadık şükür
Böyle mesajlar geliyor devamlı
957C4970-1C0D-4584-9BD5-21F1FA138A64.jpeg

thalassa su an beni dolandırmış gibi hissediyorum

Bana da sürekli izmir film şirketinden yeni dizi film yüzleri arıyoruz diye mesaj geliyordu.

Geri