Hiç sanalda dolandırıldınız mı ?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Türk Telekom benim dolandiricim. Allem ediyo kallem ediyo hep daha az hizmeti daha fazla paraya satmayı başarıyo bana.

Hayır ama dolandırılmak üzereyim. Üstelik ifşa linkim çıkmış. Yorumlarınızı bekliyorum

Screenshot_2022-06-03-19-42-52-659_com.instagram.android.jpg

IMG_20220603_194334.jpg

Hayır ancak ne yazık ki böyle bazı örnekler biliyorum. Parasını kaybeden, resimleri dolandırıcı çeteler tarafından kullanılan v.s

Dolandırmışım.
Fakat kimleri dolandırdığımı öğrenemedim henüz...

Bir tane kadın var irc de onu sürekli kandırıyorlar çok zengin kadın hep partner arıyor ararken bi dolu para harcadı adminliğe Sssjsjsj

Kimse beni dolandırmadı zaten sanalda birbirlerine para veren insanları anlamıyorum

Ben dolandırıyorum. Dolandırılmak isteyenler bana ulaşabilir.

bir kac yil once cok garip birisinden meslegimle ilgili bir e-mail gelmisti. is teklifi almistim e-mail uzerinden. amerikali kendisi (militan kiyafetiyle fotografi vardi) ve militanlarin yaralanma yerlere yakin bir yardim eli ariyorlarmis ve bu is tam bana goreymis. uzun uzun yazilar gonderdi, ozur dileyerek gonderdi. belge seklinde bir kac seyi de ekledi taslaklara. hatta yazdiklarinin sonunda "if you don't want this job, please don't respond to this e-mail, because i'm doing my job" seklinde bisi yazmis. cok emrivaki ve kendini begenmis yazilardi.

sinirlerim bozulmustu. o zamanlar linkedin'de yokum, kisisel e-mail adresim yabancilarda yok, bu ne simdi diyordum. f you and don't e-mail me again tarzinda cevap attim geriye. kendimi ve bilgilerimi garantiye alarak eski laptop'da yaptim bunlari. eger laptop veya e-mail knocked out olacaksa, bu laptop toprak olabilir dusuncesiyle. laptopa yanmam hani. ek olarak back-up yaptim ve o bilgileri yeni adrese tasimaya hazirdim. hazirlikliydim yani her seye

sonra bisi olmadi

Geri