Abi hangisine mermi yetiştirecen ki
bellik tabancamla geziyom arabada pompalım var hiç bişi yapamazlar sıkarım topuklarına![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi hangisine mermi yetiştirecen ki
bellik tabancamla geziyom arabada pompalım var hiç bişi yapamazlar sıkarım topuklarına![]()
Abi hangisine mermi yetiştirecen kiResmen zombi gibi üstüne atlarlar vallahi parçalarlar seni
![]()
karşim tabanca 14 tane alıyo bide namluda 15 pompalıda 8+1 915 + 9 ettimi 24 olm devlet amcaya çevirdin beni bi tane sıksam çil cücüğü gibi dağılırlar![]()
Yürüyen cephanelik gibisin be mübarekAbi yinede belli olmaz sen yinede dikkatli ol. Birisi arkanı döndüğün anda kaldırım taşını söküp kafana vurabilir
![]()
devir kötü karşim düşman çok eski kayınpeder vuracam dediği günden beri boş gezmiyorum![]()
Allah yardımcın olsun o zaman peşine adam takmadı ya umarımDikkat ette kim vurdu ya gitme sakın
![]()
cümlemizinvururlasada 3 gün ağlarlar bide helva tamam öbür tarafdan yazarım artık
![]()
Hiç cenaze helvası yemedim abi sayende onunda tadına bakarım artık![]()
![]()
Eğer öteki tarafa gidersen arayı soğutma arada gir siteye![]()
olm töbe de la ben ölürsem canım acıryiyeceğin helva olsun ben götürürüm helvalı cenazelere seni
Yok abi hiç acımaz senin canın.Seni yakalarlarsa hiç canının acımasına fırsat vermezler gibime geliyor
Varsa gidelim öyle bir cenaze hem dua ederiz hem karnımızı doyururuz işte
![]()
nie karşim benim ruhum yokmu ben cansızmıyım yazık la bana ben olsam kıyamam banailk törende alıcam seni aklımda
Abi seni kurşun manyağı yaparlar o yüzden yani canının acımasına fırsat vermezler![]()
benim amcamın oğulları kurşuna kafa atıyo olm![]()
Vay be baya yeteneklilermiş gerçekten deBu arada bu adam ile var mı bir tanışıklılık falan
[YOUTUBE]iwl-SYC9S-0[/YOUTUBE]
adam küçücük taşla mermiyi vurdu çenem yerde bi dakka![]()
Abi senin kuzenler kadar olmasada adam baya yetenekli![]()
o adamdaki yetenek bende olsun dünyayı ele geçirmiştim![]()