Hiç Birine Benzetildiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2505 gün önce görüldü

Hiç Birine Benzetildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 46 86.8%
  • Hayir

Kullanılan: 5 9.4%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 2 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    53
anamin gencligine benzetiyorlar,anamda anasina benzermis .p Ama ananem daha cok monalisaya benziyor bence yani gencligi .)

Abi hangisine mermi yetiştirecen ki :D Resmen zombi gibi üstüne atlarlar vallahi parçalarlar seni :D

karşim tabanca 14 tane alıyo bide namluda 15 pompalıda 8+1 915 + 9 ettimi 24 olm devlet amcaya çevirdin beni bi tane sıksam çil cücüğü gibi dağılırlar :D

karşim tabanca 14 tane alıyo bide namluda 15 pompalıda 8+1 915 + 9 ettimi 24 olm devlet amcaya çevirdin beni bi tane sıksam çil cücüğü gibi dağılırlar :D

Yürüyen cephanelik gibisin be mübarek :D Abi yinede belli olmaz sen yinede dikkatli ol. Birisi arkanı döndüğün anda kaldırım taşını söküp kafana vurabilir :D

Yürüyen cephanelik gibisin be mübarek :D Abi yinede belli olmaz sen yinede dikkatli ol. Birisi arkanı döndüğün anda kaldırım taşını söküp kafana vurabilir :D

devir kötü karşim düşman çok eski kayınpeder vuracam dediği günden beri boş gezmiyorum :D

cümlemizin :) vururlasada 3 gün ağlarlar bide helva tamam öbür tarafdan yazarım artık :D

Hiç cenaze helvası yemedim abi sayende onunda tadına bakarım artık :D :D
Eğer öteki tarafa gidersen arayı soğutma arada gir siteye :D

olm töbe de la ben ölürsem canım acır :D yiyeceğin helva olsun ben götürürüm helvalı cenazelere seni

Yok abi hiç acımaz senin canın. :D Seni yakalarlarsa hiç canının acımasına fırsat vermezler gibime geliyor :D Varsa gidelim öyle bir cenaze hem dua ederiz hem karnımızı doyururuz işte :D

Yok abi hiç acımaz senin canın. :D Seni yakalarlarsa hiç canının acımasına fırsat vermezler gibime geliyor :D Varsa gidelim öyle bir cenaze hem dua ederiz hem karnımızı doyururuz işte :D

nie karşim benim ruhum yokmu ben cansızmıyım yazık la bana ben olsam kıyamam bana :) ilk törende alıcam seni aklımda

nie karşim benim ruhum yokmu ben cansızmıyım yazık la bana ben olsam kıyamam bana :) ilk törende alıcam seni aklımda

Abi seni kurşun manyağı yaparlar o yüzden yani canının acımasına fırsat vermezler :D

Geri