Hiç bir köpek tarafından ısırıldınız mı?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Hiç bir köpek tarafından ısırıldınız mı?

Çok.. Hem kovalandım, hem ısırıldım.. Geçmişten gelen korkumu büyük oranda yendim.. Hayvanları çok seviyorum, köpekleri fazlasıyla.. Ama havladıklarında veya hırladıklarında korkuyorum ister istemez.. :msm: :kaç:

12-13 yaşındayken fındık diye topal ufak bi köpek vardı paçamı ısırmıştı. Ayağımı atamıyorum bi yere mi takıldı paçam diye bakayım dedim, fındıkmış :D

Almi hanım-annemin bana kız kardeş tayin ettiği biricik köpeciği- tarafından ısırılmadım ama uyandırmak için üzerime atlamayı huy edinmişti bi ara. Kendisine kedi sevdiğimi, köpek insanı olmadığımı, bana şaklabanlık yapmaması gerektiğini lisan-ı münasiple anlatınca hareketlerine çekidüzen verdi sonra.

Ben at tarafından isirildim.

Dövüştüm ama ısırılmadım.

27751819_1978204905737685_1900851376008758972_n.jpg

genelde her sabah ıstırıttırırım

27540318_1978204875737688_2904203788789786714_n.jpg

bak bu çay insanoğluna verilmiş büyük bir nimet
çay içmeyiği öğretmeye çalışmışlığımda var

7-8 yaşlarındayım arkadaşımın evine gideceğim böyle uzunca bi yol yan taraf tarla bi it beni kesiyor, korka korka ilerliyorum bende gözümü köpekten alamıyorum korkudan neyse biraz daha yanaştım köpek havlayarak üstüme koşmaya başladı neyse küçücük ayaklarımı faşo ağa misali götüme vura vura koşuyorum ama önüme değil arkama köpeğe bakıyorum sürekli neyse 200 m. falan koştum salağın teki kamyonunu yolun ortasına park etmiş oraya kamyon mu park edilir ? hala aklıma geldikçe söverim neyse kamyonun tekerine bi kafa atmışım tekerden bi sekişim varrrr üfff neyse yapıştım yere sırt üstü köpek geldi yanıma bu malı ısırsam ne ısırmasam ne dedi her halde çekti gitti

Dipnot; gerçekten havlayan köpek ısırmıyormuş.

Sus köpeği dedi yaaa -.- adama gülerler:/

Geri