Hiç bilgisayarınıza zarar verdiniz mi?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Bilinçli olarak asla. İstemeden merdivenlerden düşürdüğüm, üzerine çay döktüğüm olmuştur. Bilgisayarımı delice seviyorum.

Yanlışlıkla dökülen kahvelerin , suların ah ahh ne bilgisayarlarım gitti

Hiç başıma böyle bir şey gelmedi fakat camdan notebook fırlatan birini uzaktan da olsa tesadüf eseri görmüştüm, sebebini bilemiyorum.

bi ara sinirlenip macbook umu duvara fırlatmıştım

Bir kere yanlışlıkla uzerine bir şey dusurmustum harddisk falan bozulmuştu.

Kullanmıyorum.
telefona zarar veriyorum düzenli olarak kırıp parçalarım xd

Tirnagimi shift tusunun altindan gecirip,
bi küfür savurarak kirmistim.
Neden shift?bilmiyorum
Bilmedigim diger sey ise alip laptopu götürünce öyle hemen yapamadiklariydi...
Cok zamansiz ve acil bi an bilgisayarima koyulan sifreye sinirlenmistim o gun.
Onun disinda hep yanlislikla, cehaletten .p

insan sevmem
bigisayara aşık değilim
zarar verme huyum yok

Yatağımın üstünde unutmuşum, yorganı bi hışımla kaldırınca oda havalanıp uçmuştu. Uçuşunu izlemiştim kısa sürmüştü ve düşüşü muhteşem olmuştu. .d

2006 senesinde almıştım. Tam öğrenene kadar ucuz bir taneyle idare edeyim demiştim. Bozulursa fazla üzülmem diye düşünmüştüm. Bir kere ekranı arızalandı ve yenilendi. Yenisi bulunamadığı için ikinci el sökme bir ekran geldi. Ona çok üzüldüm. ( Ambalaj kutusu bile saklı duruyor. )

Camdan asagiya atan bi annem var Sirf istedigini yapmadigim Icin Kadini Nasil dellendirmissem..
Bi de gitti Sonra Gene Kendi aldiydi Babam görmesin diye iyi hatirliyorum :D itiraf oldu bence :D

Ben o konuda cok acimasizim. Kulustur bir toshibam var abi esek o kadar dayak yemiyordur ama hâlâ aciliyor. Dili olsa mahkemeye verir..

Geri