Hesna

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben de iyiyim, teşekkürler.:)

Vakit buldukça burada ol lütfen, seni görünce sevinenler olacaktır. İyi ki geldin.

tekrardan buralara dönmene cidden sevindim uzun zaman sonra seni görmek güzeldiii umarım iyisindir.

Merhaba Onurcan
İyiyim iyiyim☺️
Sen de iyisindir inşallah 🙏🏻

Bizler birlikte yaş aldık
Birlikte yıllarca aynı ortamda paylaşımlar yaptık
Ben de öyle biliyorsun, seni gördüğüme oldukça sevindim kardeşim
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 😌

Kendisini birkaç aydır tanıyorum. Bu süre içinde onun ne kadar temiz kalpli, naif, nazik ve ince düşünceli biri olduğunu görme fırsatım oldu. Sohbeti her zaman keyif veren, çevresine güzel bir enerji katan insanlardan biri. Hayatta bazı insanlar vardır; kırılmayı, üzülmeyi ya da haksızlığa uğramayı hiç hak etmezler. O da benim gözümde tam olarak böyle biri.

Kendisini birkaç aydır tanıyorum. Bu süre içinde onun ne kadar temiz kalpli, naif, nazik ve ince düşünceli biri olduğunu görme fırsatım oldu. Sohbeti her zaman keyif veren, çevresine güzel bir enerji katan insanlardan biri. Hayatta bazı insanlar vardır; kırılmayı, üzülmeyi ya da haksızlığa uğramayı hiç hak etmezler. O da benim gözümde tam olarak böyle biri.

O senin kalbinin güzelliği
Asıl sen çok iyi ve güzel kalplisin
Tanıştığımıza oldukça memnunum ben de
Bu ince yorumun için çok teşekkür ederim 🙏☺️

İlk foruma geldiği günden itibaren, aramızda hiçbir kırgınlık ya da gerginlik yaşanmadan güzel bir iletişim yakaladık. Aradan yıllar geçti ve yine aynı sıcaklık ile birbirimizi karşıladık. Hem kendisi hem de enerjisi çok güzeldir, bahtı da açık olsun!:kalp:

Geri