Hesabı ödeyen kadın tekrar buluşmak istemediği için ödermiş, sizce doğru mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Gay dünyasının adetleri. Ne cehennem isterse istesin canı, benim masamda hesabı ödeyemez.

Biz üç gündür buluşma yapıyoruz hep @Aze ödüyor :) hem de sabah akşam..bu konu çöp yani, Aze gibi cimri birisi ödüyor ve yine görüşüyor. Canım arkadaşım ya, ama yarın ben ödeyeceğim..
Misafir para ödemez diyor.. ben saf biriyim, tamam diyorum hahah
Azem ya bir tanem.
Slk slk konuşma... arkadaşlarım arasında ha sen ödemişsin ha ben odemisim takılmadım hiçbir zaman. Öğle saatinde, hadi yemeğe diyor. Akşam, ee çıkışta da yiyelim diyor.... Ben de napim, 'bu yemek de dedemin ruhuna gitsin' diye ismarliyorum....

bunun muhabbeti bile çok kırsal. erkek arkadaşın hesabını ödetmiyorsa sen de aralarda hediye alırsın. karşılık vermek için değil, senin de düşündüğünü göstermek için. böyle şeyler insanın içinden gelir. hakikaten ağır köylü kafası.

Kadinlar kendi hesabi ödeyerek, gayet sofistike bir yapiya sahip olduklarini gösterirler.
Mesela özgüvenini koyarlar masaya ya da, bak olm sen beni kontrol edemezsin,benim kontrolum benim elimde mesaji verebilir
Bunu anlayamayan erkek ise, maskulen patriotizmi ile afallar..
Kadinlar hesap öderse,erkeklerin yüzde 90 ni birdaha görüsmek istemez gibime geliyor.
Cünki egolari tatmin olmaz. bir de yiyici erkek vardir ama o herkese eyvallah ceker ki..onlarla zaten masaya oturmaz kendi hesabini ödeyen kadin..
Cok yazdim ama alin size altin gibi bilgiler.
Altına imzamı atacağım bir yorum olmuş Süreyya hanımcım.. Bişey yazmama gerek kalmadı :)
İlişkimin en başından itibaren hesap konusunda tavrım netti ve ben o adamla evlendim, bu bilgiyi onaylayamadım maalesef.

Dusunsene 35 yasina gelmissin yedigin ictigin seyi odemiosun(:

Geri