Herkes nickinin hikayesini yazsın..?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Kullanıcı adım bir şarkı ismi. Hikayesi de var.
Gidin, araştırın.
Armut piş, ağzıma düş diye beklemeyin.

karizmatik ve esprituel iste

Sanal Uyku kitabının en sevdiğim karakteri.

'Alavarez, ülkenin o hiç sonu gelmeyen "hassas bir dönem atlatma" çabasından bıkarak kendini 'internet cafe ve ev bilgisayarı' arasındaki yapay bir dünyaya hapseder. Chat muhabbettleri, bilgisayar oyunları ve sanal geyiklerle sarmalanan bu dünyada daha önce tanımadığı insanlarla karşılaşacak, bilmediği türden ilişkilere girecek ve uzun zaman önce kaybettiği kendisini bulacaktır. '

Solcu İmam da cok guzeldi ama ya

Türk tarinde çok derinlemesine bir araştırma sonucu ortaya çıkacak olan o ender bilgi şu olacak ki, bundan ben de eminim, ülkemizde İsmail ismi baya yaygın. Ben de bu gerçeği göz önünde bulundurarak dedim ki, neden olmasın, benim nikim (diğer adıyla (Türkçesi) takma ismim) İsmail. Zaatı muhterem babaannem de zaten bana bu ismi zamanında çok uygun görmüş ve kendi babasının adıymış ki, ben o zaatı hiç görmedim. Babaanemide zaten çok uzun görmemiştim. İşte kısa ve öz benim nikimin hikayesi bu.

sivadim ucyuzyillik kotumu dzime kadar, "snoopy" desenli tsortumun kollarini kestim omuzlarindan
saclarimi turuncuya boyatmak gecti aklimdan ama fikir alabilcegim kimseyi bulamadim
lacivert catili motel gecti kafamdan
bir adam vardi batiya giden buydu hikayemiz!
yillardir bekliyorduk lanet olasi treni sanki
yuzum solmus kotumun rengine donmustu
dunya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat!

Hikaye soyle basliyor nick bulamiyorum ismimi yapiyorum, sonra tersten yapiyorum pek acmiyor. Hollandacaya cevirip yapiyorum uzun geliyor bari bas harfi W olsun diyorum ...

"Long story" diyorsunuz

Okurum ben, sizin "Tilki" hikayenizi okuyup "Tilki"yi gormus kadar oldugum icin
fotografin gorunmedigine deginmedim bile, zira o kare yoktu :)

Aslında forumda uzun yazıların okunmadığına dair gönderme içeren bir post attım. Tabii istisnaları unuttuğum için size yakalandım : ))
Rumuzumun bir hikayesi yok ama bir yandan şükran duyduğum , bir yandan da bazen pek hoşuma gitmeyen mizacımdan esinlenerek kullandığım ironik bir rumuzdur.

Hikaye falan yok, gordum, begendim, kullandım hepsi bu.

Arapça bilinmeyen anlaminda ya da osmanlilarda bilmiyorum olarak kullanilan bir kelime.
O donem hakkimda bir sey bilinmediginden almiştim.

Geri