Her seçim öncesi PKK'ya/Kandil'e göstermelik bi operasyon yap, kap oyları...

• Kullanıcı Od
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
Konu sahibi son olarak 1244 gün önce görüldü
Ne oldu? Adamlarınız mı vuruldu?

Arap taşak severler, Türk'e dil uzatmaya kalkarsa o dili keseriz. Herkes haddini bilecek.

Adamlar içeri alıyor , daha sonra oy kazanmak için öldürdüğünü söylüyor.

Cok merak ediyorum hala yiyen var mi secime 2 gun kala yapilan bu operasyonlari ?

ulan şu pkk'nın, hdp'nin ekmeğini tayyipten çok yiyen var mı acaba ya?

PKK akp sayesinde gücünü 10 a katladı seçim için gidip boş dağları bombalıyorlar 1 sene boyunca Doğuda hendekler kazılırken hükümetin eliyle aval aval bakıyordu normalde 1 saatlik operasyon aylar sürdü bir sürü zarara ve ölüme yol açtı ardından operasyon yapan askerlerin komutanların çoğuna eliyle verdiği madalyalar yetmedi şimdide fetöden içeri attırdı ne tuhaf

Ne edelum çecukler, başka malzememuz kalmadi, bu ''seçim hedayesi''yle idare edun artuk!

PKK akp sayesinde gücünü 10 a katladı seçim için gidip boş dağları bombalıyorlar 1 sene boyunca Doğuda hendekler kazılırken hükümetin eliyle aval aval bakıyordu normalde 1 saatlik operasyon aylar sürdü bir sürü zarara ve ölüme yol açtı ardından operasyon yapan askerlerin komutanların çoğuna eliyle verdiği madalyalar yetmedi şimdide fetöden içeri attırdı ne tuhaf

Olm o zamanlar da “siviller ölüyor, operasyonlar durdurulsun diyen” sen değil miydin? Disko topu böyle yanar döner değil aw.

seçim öncesi sonrası ne fark ediyor teroristin öldürülmesi için bir zaman dilimi mi var

Olm o zamanlar da “siviller ölüyor, operasyonlar durdurulsun diyen” sen değil miydin? Disko topu böyle yanar döner değil aw.

Öyle birşey demedim zamazungo pkklıdan çok sivil öldürdüler orası doğru Bodrum katında 80 kişiyi yaşlı çocuk hamile demeden tarayıp ardından ateşe verdiler sonrada onlar pkklı diye millete lanse ettiler anladın mı jojuk yaşlı kadını öldürüp 1 hafta cesedini dışarda bıraktılar daha neler var anlatsam sıkıntı olur

Öyle birşey demedim zamazungo pkklıdan çok sivil öldürdüler orası doğru Bodrum katında 80 kişiyi yaşlı çocuk hamile demeden tarayıp ardından ateşe verdiler sonrada onlar pkklı diye millete lanse ettiler anladın mı jojuk yaşlı kadını öldürüp 1 hafta cesedini dışarda bıraktılar daha neler var anlatsam sıkıntı olur

Cool story

öyle ya da böyle pkklıları indirsinler

O zaman seçim arefesi operasyonları durdursunlar.

Na güzel kafa. Ben kendimi bildim bileli sınır ötesi operasyon yapılıyor. Seçim ile alakası yok. Kaldı ki son dönemlerde zaten nerdeyse her sene seçim yapılıyor aw. Genel seçimlerdi, belediye seçimleriydi, referandumdu, cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Bitmiyor ki seçimler. O zaman komple durdursunlar operasyonları.

şizofrensin

Geri