Her konuya aynı sitedem fotoğraf atan insan

Konu sahibi son olarak 3745 gün önce görüldü
Kırılmasın , sinirlenmesin ama benim gözümde sığ ve vizyonsuzdur.Bugün küçük bir çocuğa bile sorsanız fikirlerini geliştirmenin tek yolu senden olan olmayan tüm kaynaklardan faydalanmaktır der. Mesela futbol ligini sadece bir takımın haber kaynağından talkip ederseniz şu an 7. yıldızı taktığını düşünürsünüz.Buna halk dilinde at gözlüğü deniyor aynı zamanda.Fikirleri , düşüncelerini sorgulamayan ; sorguyalan insanlara nefretle bakan , her konuda bir cevabı olduğunu sanan insandır. Yazıktır , günahtır.

Napacaktik?

PKKnin DHKP-C nin, RUSlarin FETÖnün kanallarini buraya mi tasiyacaktik?
Herkes inandigi güvendigi habercilerin haberlerini begenir, paylasir.
Bunun icin de, Keyif, Demokrasi, Sanane, Sana mi soracagiz gibi kelimeler kullanilabilir.

Napacaktik?

PKKnin DHKP-C nin, RUSlarin FETÖnün kanallarini buraya mi tasiyacaktik?
Herkes inandigi güvendigi habercilerin haberlerini begenir, paylasir.
Bunun icin de, Keyif, Demokrasi, Sanane, Sana mi soracagiz gibi kelimeler kullanilabilir.

''Keyif , DEMOKRASİ , sanane , sana mı soracaz'' kelimelerini kullanabilir he mi ?

Ulan ne diyeyim size .. Devam kovbooy.

Partizandır. Çünkü onun zihninde, onun desteklediği yalamayan, ondan olmayan birinin elinden çıkmış her türlü haber sığ ve yalandır. Kendinden başka olana tahammül edemez, doğru yahut gerçek.

Paralel der
DHKPC der
PKK der
Kemalist der
Dış güçlerin der

Bir benim fikrimi destekleyenler doğru, diğerleri yalan zihniyetinde olduğu için de, minik, tekdüze bir evrenin içerisinde minik, tekdüze fikirlere sabit bir şekilde yaşar gider.

Üzünülesi.

Kişi kendi fikrine ancak farklı fikirleri öğrenerek ulaşır. Hepsinin muhasebesini objektif olarak değerlendirmeden asla kendi gibi düşünemez.
Başkasının fikrini savunur durur.
Ya fikirsizsiniz ya fikir sizsiniz
hangisi olacağınıza kendiniz karar verin.

''Keyif , DEMOKRASİ , sanane , sana mı soracaz'' kelimelerini kullanabilir he mi ?

Ulan ne diyeyim size .. Devam kovbooy.

Öncelikle, Ulan sensin.
Biz kimlerin serefsiz, kimlerin terörist, kimlerin Vatan haini oldugunu okuduk, gördük, ögrendik, arastirdik ve kendimizce güvendigimiz kanallari izlemeye, paylasmaya karar verdik.
hala her kanali dinleyip, hangisi hakli hangisi vatan haini olup olmadigini anlayamamissaniz bu sizin sorununuz.
Hepsini okuyun, kafaniza göre takilin.
ensonhaberden paylastigim kepsler dert olmus millete

Öncelikle, Ulan sensin.
Biz kimlerin serefsiz, kimlerin terörist, kimlerin Vatan haini oldugunu okuduk, gördük, ögrendik, arastirdik ve kendimizce güvendigimiz kanallari izlemeye, paylasmaya karar verdik.
hala her kanali dinleyip, hangisi hakli hangisi vatan haini olup olmadigini anlayamamissaniz bu sizin sorununuz.
Hepsini okuyun, kafaniza göre takilin.

Öncelikle , ulan tabii ki benim. Ciddi olarak o ulan sana yönelik değildi.
Deminden beri benim verdiğim tavsiyeyi nasıl dönüp dolaşıp nasıl sen bana verdin anlamak çok güç ama ben her yeri okuyama gayret ediyorum ve kendimce doğruları da buluyorum.

Doğru bence çok da subjektif değildir özellikle siyasi konularda o yüzden kararlarımız tamamen doğru çıkacak diye bir şey yoktur.Ben tamamen güvenemiyorum , bence siz de güvenmeyin ses kaydı falan çıkar..A pardon o çıkmıştı. Yolsuzluk falan çıkar..A pardon o da vardı..İşid'e destek verirler..A pardon onu da yapmışlardı...Hukuku ayaklar altına alırlar...A o da oldu...Gazetecileri içeri alırlar..Aaa bu da oldu neyse yeter daha fazla bir şey söylemeyeceğim.

Siz forumcular nasıl diyor 'Keyifli Forumlar' kasjdka

ensonhaber mizah sitesi değil miydi? Sorusunu akla getirmiş tartışma başlığıdır.

Şüphesiz ki her haber sitesi biraz yandaştır, lakin ensonhaber yandır. Bence.

pirelli_1979.jpg

Laikleri konuya bekliyorum.

Geri