Her Canlı Pikniği Tadacıktır.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bkVt3V.jpeg
[/IMG] geçen hafta yakın bir akraba mı kaybettim hastanenin ihmali yüzünden kalp krizi geçirdi 42 yaşında hayata gözlerini yumdu Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı bir kasabada kalırız şimdi mahalle olarak değiştirildi lafın kısası eczane yok ambulans yok acil durumlarda 45 km Cihanbeyli devlet hastanesine gidilir ordada ne bir kalp doktoru nede doğru düzgün bir teşkilat mevcut bu ilçede yüzlerce kamilya piknik alanı yapmışlar resimdeki yerde konya Konya’ya 20 km kala sağlı sollu piknik bahçeleri görebilirsiniz diyeceğim o insan hayatına değer yok taşa toprağa saçma işlere tonla para savurmuşlar hastaneler pislik içinde yıkık dökük bu kadar eksik ve önemli işler varken gereksiz harcamalara neden böyle önem verirler anlamadım gitti Konya bilim merkezi de cabası ayrı bir rezalet başlı başına görüntüsü var kendisi yok

Cihanbeylide yasadim bi muddet. Ankaraya konyaya bu kadar yakin olup gelisememeyi nasil becermis sasiyorum.
Sasirdigim bi baska mevzu su ki, bu konuda yabaniye katiliyorum. Saskinim evet :aeg:

Cihanbeyliyi ayakta tutan civar köyler hepsi Avrupalı zengin kulu da öyle

Sizin gibi birinin akrabası nasıl olur da Paris ya da Roma duruyorken Konya'da kalp krizi geçirir?
Reform hareketi başlatacak güçteki tartışma konusu bu bence.

Lanemoje’nin bir süre Konya’da yaşadığını öğrendim tam da şimdi.. :anla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri