Her aldatma ilişkiyi bitirir mi?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her aldatma ilişkiyi bitirmeyebilir. Çünkü ilişkideki taraflar bu aldatma sürecini sorgulamak ister. İlişkiye dair o motivasyonu arttırır.

Kişiler durumu anlamak için her zamankinden daha fazla çaba gösterir ve bu durum ilişkiyi iyi etkiler. Cinsellik muhtemelen artacaktır, çiftin birbiriyle geçirdiği vakit artacaktır. Bir şekilde o ilişki toparlanma evresine girebilir, tabii ki dalgalı bir süreç olacaktır ama genel anlamda bir iyileşme hali olacaktır.

Bu yüzden bir çok aldatmada bildiğimiz ayrılık sahnesi gerçekten olmaz.

Zorunluluk varsa bitirilmez. Mesela kadinin yeni bebegi dogmustur anne babasina donmek istemez ve gormezden gelebilir.ornegini gordum .

Mecburiyeti vardir Bitmez ama O Kadin icin yada erkek icin katlanmasi cok zor Bir Durumdur. Can yakar

hayır bitirmez
aldatma kötü bir durum evet ama bir ilişkiyi sonlandırmak ciddi bir karardır her ıhtımalı ıyı düşünmek gerekir ve samimi bir pişmanlık söz konusu ise bir şans daha verilebilir

Büyük konuşmak olmasın ama evet bitirir.
15 günlük ilişkiyi de 30 yıllık evliliğide.
En başta güveni bitirir.Güvensiz bir ilişkiden de hayır gelmez.

Eğer gerçekten seviyorsanız bitmez. : )

Güvenmek sevmekten bile önce gelir benim için.
O sebeple bana göre bitirir. Yalan, aldatmak bunlar kesinlikle bitirmek için geçerli bi Neden. Bi kez yapan 2. Kez de yapabilir. Bu da sizin kendinizi aptal gibi hissetmenize neden olabilir.

Eğer bitiremeyecek olursam ve elim kolum bağlıysa; Beni aldatanın ellerini bağlayıp kemerle döverdim. Hala kalıyorsa, katlansın madem. Onun dışında gidebilir. Zaten eğer gitmeyi aklına koyarsa onu kimse bağlayıp tutamaz. Bağlasan da bir gün çözdüğünde yine gidecektir. Bu yüzden; mecburen katlanacaksam ve bunu biliyorsa ve hala benle ise ve aldatmışsa ve ben affedeceksem, onu bağlayıp kemerle döverim...

Kesinlikle bitirir güven yoksa bir ilişkide o ilişkinin devam etme olasılığı yoktur benim için :)

Kalana aci versede bitiyor

Her aldatma ilişkiyi bitirmez ama güveni sarsar bu bayan olsun erkek olsun güven sarsıldıktan sonrada kuşkular dile gelir acaba gene yapar mı yapacak mı şimdi neler yapıyor gibi kafa kurcalayan sorular çok olur ve sarsıntı sürecine girer böyle olduktan sonrada ilişkiyi sürdürmenin ne anlamı varkine :dusun:

Bitirmeyen;
ya zorunluluktandır, ya da mezhebi geniş kimsedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri