hemen seni seviyorum diyen erkek

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
tanışmanın 3. gününde seni seviyorum deyip, sizin de karşılık vermenizi bekleyen erkektir. karşılık alamayınca da alınmaktadır. olgunlaşmamıştır, büyümesi gerekmektedir.

Eğer uzun Süre Tanıyıp Birbirine Duyulan sevgiden sonra Başlamışsa İlişki İnanırım Samimiyetine.
Bazıları Vardır Ki,Vıcık Vıcık Sakız Gibi Dolayıp durur ağzında.

Ayran mı desem cacık mı desem...:D:D

kesinlikle sevmiyor sadece beğeni vardır :D inanıyosanız da keklenmeye hazır olun..

cogunun nıyetı gonul eglendırmektır.
Bazıları ıse sevdıgı ıcın degıl alıstıgı ıcın der.
Lakayıt erkeklerdır. Kendılerını cok begenırler.
Duzenlı bır ılıskı ısteyen bayanların uzak durması gereken erkek tıplerıdır bazılarının nıyetlerı farklı bıle olabılır.:)

Bianlık gaza gelmiş erkek , zaten kız yemez :D akabinde gelen güzel sessizlik iyidir :D

Erkeklerin "Seni Seviyorum"u ile kadınların "Beş dakikaya hazırım" sözleri kıyasıya yarışır. Seviyorsa erkek Seni Seviyorum demez hissettirir.

Niyeti kötüdür tenhada sıkıştırmasın

Ne yaptığını bilemeyen şaşkın erkek modelidir. Ona göre bu tür hareketler normaldir ve karşılık vermeyen kızın akli melikelerinden tutun ruhsal durumuna kadar şüphe duyar. Rahatsız edici mimiklere sahiptrler. Konuşma şekli ve tavırları hayattan soğutmaya yöneliktir. Ne söyleseniz faydasızdır ve hep o haklıdır. Uzak durmakta sonsuz yarar var...:coffee:

Ne güzel yorumlar yapılmış yahu hohoh ^^

Seviyorsa eğer üç gün de olsa iki ay da olsa seni seviyorum demenin bir garipliği yoktur..

Bunu zamana vurmak saçmadır. Bir insan bir insanı hemen de sevebilir zamanla da.

İki güne seni seviyorum dedi diye yarmaya gerek yok. Seviyordur ^^

300-500 300-500 kafasında olan erkek bi nevi 3-5 kızı aynı anda idare edebilen bunu bir sorumluluk olarak algılayan erkek tipidir ... nefes alsın yeter diyebilen erkek modelide olabilir.

Hemen sevdiğini söylediğini unutan insanla aynı.

çapkındır.
İnanmayın siz de onu seviyormuş gibi yapın o anda,
sonra bir daha asla görüşmeyin ajshxd

Geri