Hemen adet olmak için ne yapılmalıdır?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Her ayin bir haftasi sinir bombasi gibi geziyorum her sey batiyor guzel sozlere bile tahammulum kalmiyor resmen bir hafta boyunca kavga ediyorum cevremdekilerle, sevgilimle bile her ay bu donemde ayriliyoruz adam benden kurtulmak icin bir hafta gorusmeyelim diye telini engelliyor:) , onuda anliyorum benim bile bu donemde kendime tahammulum kalmiyor.

Öncesindeki bi hafta olduğum hafta sonrasındaki hafta sinirliyim çok gerginim.. kalan bi hafta orta sinirliyim.. dkdkd

Bir doktora görün istersen :/ devamlı bu sorunları yaşıyorsan doğum kontrol hapı öneriyor doktorlar. Ya da geçici bir çözüm olarak tarlusal.
Devamli degil ..
Hani gecikme oluyor da Hep gelirdi Simdi resmen gelmiyor :/ Gittim de birsey yapmadi ..guatr Ölctür dedi ondan kaynakli gibi duruyor ..
BEnde Google den buldugum süt zerdecal icicem gelene Kadar ic Diyor :/
Babaanne karisimlarina hosgeldiniz

Bir bardak süt
Yarim ceyrek cay kasigi zerdecal
Ve Biraz bal tatli olmasi Icin valla hosuma gitti tad:D

Adet donemindeki kadınlardan uzak durun .Naparsaniz yapın ne soylerseniZ soyleyin anlamazlar. O yüzden ne kendinizi yorun nede psikolojinizi Boz'un en iyisi uzak durun.
Onların adet dönemi aynı benim uykudan uyanmam gibi :D

Her ayin bir haftasi sinir bombasi gibi geziyorum her sey batiyor guzel sozlere bile tahammulum kalmiyor resmen bir hafta boyunca kavga ediyorum cevremdekilerle, sevgilimle bile her ay bu donemde ayriliyoruz adam benden kurtulmak icin bir hafta gorusmeyelim diye telini engelliyor:) , onuda anliyorum benim bile bu donemde kendime tahammulum kalmiyor.
bu dediklerin okadar tanidik geldi ki. adet olmadan once ki 5-7 gun birden moralim dusuk, depresif, cok yorgun ve sinirli oluyorum. ilk baslarda karakterim boyle herhalde saniyordum : artik neyin nezaman gelecegini, belirli anlarda neden oyle hissettigimi anliyorum :d

Geri