Hemcinslerini beğenmeyen kadınların bilinçaltı duyguları

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü

Bazı kadınlar hemcinslerine karşı nötrdür. Yokmuş gibi davranmanın yanı sıra iltifat etmezler ve gerçek düşüncelerini söylemezler. Kadınların kadınlara karşı üstünlüğünü mercek altına aldık. İşte kadınların dünyasında olanlar...​

Hemcinslerini beğenmeyen kadınların bilinçaltı duyguları

Kadınların dünyası ya karmaşıktır ya da çok nettir. Özellikle hemcinslerine karşı değişmeyen belli başlı kurallar vardır. Mesela çok az kadın hemcinsini beğendiğini itiraf eder ya da takdir eder. Bunun çeşitli sebepleri var. Kadınların bilinçaltını masaya yatırdık.

KADINLARIN BİLİNÇALTI DURUMLARI

Bazı kadınlar kendinden başka bir kadının üstünlüğünü kabul etmez. Başka bir kadına iltifat etmeyi kendilerinde kayıp olarak görürler. Sanki bu şekilde kendi ışığı azalacakmış gibi hissederler.

Kimseyi beğendiğini söylemeyenler karşısındakinin egosunu yükseltmek istemez, çünkü onlar gurur abidesidir. Doğallık onlara göre değildir.

Kadınlar çok kurnaz, kıskanç ve benmerkezci olabilir, bu da diğer kadınların güzelliğini ve tarzını kabul etmelerini zorlaştırır.

Kaynak

aksine, ben reelde/sanalda daha cok birbirini ASIRI begenen ve yalandan oven kadinlar goruyorum. amaclarinin kotu olmamasina ragmen, yaptiklari cok kotu aslinda. farkinda degiller bunun. boyle seyleri ben hakaret olarak algiliyorum, cunku sana acidiklari icin bunu yapiyorlar. bu tip gruplarda genel olarak asiri cok ovulen, aralarindaki en az dikkat cekeni veya en az cekici olani. yani yalandan ovgu bombardimanina tutturuyorlar bazi kadinlar, bazi kadinlari. bir video vardi hatta, aklima geldi. 5 kadin var ve ''en cekici'' / ''en az cekici'' diye siraliyordular birbirlerini. kadinlar, herkesin gordugu ''en az cekici'' olanini 1. siraya koymustular en guzeli diye. sonra erkekler ayni kadinlari siraladi. 5. siraya almistilar hanfendiyi. simdi bu utanc verici degil mi. diger kadinlar tarafindan 1. secilen hanfendi de biliyor aslinda bunun gercek olmadigini, ama hosuna da gidiyor.

iste bence hemcinslerini begenmeyen bazi kadinlar, o begenmedigi kadini asiri cok ovebilir. yalandan ve kendi ''merhametinden''. o ''az cekici'' diye kendini neden kotu hissediyorsa artik.

Kadının en büyük düşmanı kadındır .. ^89

Bir grup olusur genelde ve bu grubun toksik bir lideri olur.
O ne derse hepsi onu yapar ve tek beyin politakasi uygulanir..
Hedef belirlenir ve atak..
Kadinlar solo gezdik ve ya takildiklarinda, bu tarz egilimleri göremezsiniz.
Daha objektif olurlar.

beğenmemek ne kelime ya
erkeklerden daha fazla bakıyorlar fiziklerine ben kaç kere gördüm
benim yerime bile baktılar

Bu benim bireysel görüşüm ve bunu ifade etmekte özgürüm

Görsel olarak ;Çok esmer kadınları sevmiyorum esmer olup saçını sarıya boyatmış kadınları da sevmiyorum ayarsızca sakız çiğneyen ayarsızca oyun havası oynayan twerk yapan kadınları sevmiyorum. Sürekli gösteriş yapan sırf el alem aman Serçe de şunu almış dedirten kadınları da sevmiyorum sürekli ama sürekli mızmız olan kadını da sevmiyorum yani bunun altında bilinç altı etkisi yok böyle insanlarla arkadaş olmuyorum hayatımda asla böyle bir insan yok bunu illaki kıskançlığa yada başka bişeye de yormaya gerek yok.

Kadın da olsa erkek de olsa her insanı sevmek ya da onaylamak zorunda değiliz. Önemli olan bu durumu rahatsız edici bir boyuta taşımamak ve o kişiden uzak durmaktır.

Ben beğeniyorum valla. Güzele güzel demekten gocunmuyorum. Çirkine de çirkin derim -fiziksel değil-.
Gerçekten güzel kadınlar var ülkemizde fiziken.

Geri