hem çalişamlar koyacam bi

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
r10.net'te ticaret ortamı vardır , orada eğitimi bulman zor bir durumdur. sen hem eğitim alabileceğin hemde yaptıklarını paylasabılecegın bır forum arıyorsun kı şu turkıyede böyle sağlam bir tane forum yok. çoğu post kasmak için konu açıyor üye toplamak için mesajları gizliyor.

İngilizcen iyiyse youtube'dan eğitim videolarına bak yaptıklarınıda paylaşmak istiyorsan aç bir blog orada paylaş ilerleyen zamanlarda birde adsense aldın mı gelen hitlerden para kazanırsın.

Sen forum arama konusunu bırak artık burası türkiye bilen de kendine saklar bildigini.

öyle şeyler gerek yok sağ ol :)

olabilir ama oraya uye olmak davetiye sistemiyle oluyordu sanirim. yani birisinin sizi davet etmesi gerekiyor. benim uyeligim var orda. sen siteyi arastir photoshop bolumune bak, isine yararsa ben sana davetiye gonderirim. [emoji4]

soyadi falan istiyo gerek öyle şeylere

derdine 7 sayfada çare bulunamamıs bunun 3 sayfası mod ıle bırının laf yarısı , arada ben dahil 3 4 kişi bole bır forum olmadıgını hepsının olu oldugunu dıle getırmıs.

şimdi asıl soru şu ne yapacaksın ? her gelenın bır yorum yazmasını mı bekleyeceksın :D

derdine 7 sayfada çare bulunamamıs bunun 3 sayfası mod ıle bırının laf yarısı , arada ben dahil 3 4 kişi bole bır forum olmadıgını hepsının olu oldugunu dıle getırmıs.

şimdi asıl soru şu ne yapacaksın ? her gelenın bır yorum yazmasını mı bekleyeceksın :D

davet red edecem gerek davet

Geri