hem çalişamlar koyacam bi

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
genel forum her yerde var yahu, normal hayatın içinden de tabiki konular olacak ama bu sitelerde konuların %80'i telefon bilgisayar işlemci ekran kartı cart curt, geyik yapılan bi konu var herkes istediğini oraya yazıyor mesela, forum oyunu desen hiç yok. yani burasıyla alakası yok

Yok genel forumdan kastım geyik falan değildi. O her yerde var hocam. Mesela teknoloji forumunda eğitim öğretim din siyaset tartışma haber alanı varsa reklama girer, yoksa teknik olarak alan forumudur ve paylaşımında hiçbir sıkıntı yok kurallara göre.

Sanıyorum ki siz de birine yardımcı olmak için atmışsınız linki? Dediğim gibi durum böyleyse, bir haksızlığa uğramışsınız. Keşke vakıf olsaydım o zaman durumlara belki yardımcı olabilirdim.

Sizin dediğiniz doğrudur ama benim bildiğim kadarıyla herhangi bir link vermek yasak sadece bilindik siteler olabilir haber7, milliyet, fanatik vs. gibi diye biliyorum, neyse karışmıyorum ben.

Yok genel forumdan kastım geyik falan değildi. O her yerde var hocam. Mesela teknoloji forumunda eğitim öğretim din siyaset tartışma haber alanı varsa reklama girer, yoksa teknik olarak alan forumudur ve paylaşımında hiçbir sıkıntı yok kurallara göre.

Sanıyorum ki siz de birine yardımcı olmak için atmışsınız linki? Dediğim gibi durum böyleyse, bir haksızlığa uğramışsınız. Keşke vakıf olsaydım o zaman durumlara belki yardımcı olabilirdim.

öyle konular olsa da bu bahsettiklerim alan forumudur, siyaset futbol falan da tabiki mecvut ama son konulara bakın 20 konunun 19'u bilgisayar problemi çeken insanların konuları
yardım amacıyla değil de, diğer forumlar diye konu vardı bu forumlarda takıldığımı söyledim öyle gelişti neyse oldu bitti gitti diyelim :D

türkçe photoshop forumları hiç üst düzey değil. benim bildiğim photoshop-world.net adresi var. ders videoları için istiyorsan youtube'da çok kaliteli videolar var.

veya büyük forumların phooshop ile ilgili kategorilerine de uğrayabilirsin. r10, donanımhaber vs.

r10 nedir

Dur allasen Zaten ortalık karışık. Kime koyacan ? Ne koyması...

r10.net'te ticaret ortamı vardır , orada eğitimi bulman zor bir durumdur. sen hem eğitim alabileceğin hemde yaptıklarını paylasabılecegın bır forum arıyorsun kı şu turkıyede böyle sağlam bir tane forum yok. çoğu post kasmak için konu açıyor üye toplamak için mesajları gizliyor.

İngilizcen iyiyse youtube'dan eğitim videolarına bak yaptıklarınıda paylaşmak istiyorsan aç bir blog orada paylaş ilerleyen zamanlarda birde adsense aldın mı gelen hitlerden para kazanırsın.

Sen forum arama konusunu bırak artık burası türkiye bilen de kendine saklar bildigini.

mak res sadece photoshop üzerine türkçe bir forum yok gibi neredeyse tabi benim bildiğim kadarıyla.
Güncel forumlar var senin de üye olduğun orada ki bu konuda başarılı arkadaşlardan yardım alabilirsin.

orada mesala bi konu açtin bi psd linkini istiyorsunu verilirlerimi.
olabilir ama oraya uye olmak davetiye sistemiyle oluyordu sanirim. yani birisinin sizi davet etmesi gerekiyor. benim uyeligim var orda. sen siteyi arastir photoshop bolumune bak, isine yararsa ben sana davetiye gonderirim. [emoji4]

Evet r10da egitim yok bosuna girmesin. Uye olmak icin kendi sitenin uzantili bir msn istiyor yalniz. Turkce site bulamazsin ps uzerine cok ugrasman lazim en iyi youtube orda bile dogru duzgun turkce dersler yok. mak res

Geri