Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir açıklaman var mı peki?
Yetkililer konuyu hallederler bence Pitre
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kapamasini ki ben yardım edin lüften
Eğer sadece grafiker forumlarının linki geçerse (genel forumlar hariç) reklam sınıfına girmiyor ve sorun teşkil etmiyor.
sen söyle kardeşim şimdi, ben teknoloji forumlarından bahsettim diye boşuna mı banlandım? (bahsettim diye değil ama silinince cıngar çıkarıp öyle banlandım)
insifiyatine gore oyle. biz facebook ve youtube linkleri haric her linki reklam icerdigi icin siliyorduk. yeni yonetimle birlikte bu degistiyse bilemiyorum.
Hocam sizin konuyu bilmiyorum, bir şey söylemem yanlış olur.
Ama alan forumlarında (teknoloji, grafik vs.) eğer genel forum konuları yoksa orada; linkini vermenizde bir sakınca yok.
Hocam sizin konuyu bilmiyorum, bir şey söylemem yanlış olur.
Ama alan forumlarında (teknoloji, grafik vs.) eğer genel forum konuları yoksa orada; linkini vermenizde bir sakınca yok.
insifiyatine gore oyle. biz facebook ve youtube linkleri haric her linki reklam icerdigi icin siliyorduk. yeni yonetimle birlikte bu degistiyse bilemiyorum.
ben biliyorum boşuna olduğunu o yüzden çok kızdım ya işte, technopat ve sdn'nin burayla ne ilgisi var yani değil mi![]()
Hocam söylediğiniz sitelerin genel forum bölümleri de var. Ama gerçekten aradaki olayı bilmeden bir şey diyemem.
Sanıyorum ki yetkili arkadaşlar size bir mesaj atıp burada da genel forumlar var reklama giriyor silmek durumundayız deseler sorun olmazdı sizin için. Sanırım size yaklaşım tarzlarını beğenmediğiniz için kızmışsınız doğal olarak.