hem çalişamlar koyacam bi

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Yetkililer konuyu hallederler bence Pitre

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuda bir sıkıntı yok sanki.

Eğer sadece grafiker forumlarının linki geçerse (genel forumlar hariç) reklam sınıfına girmiyor ve sorun teşkil etmiyor.

mak res eğer isterseniz konu da kapatılabilir tabii ama bu haliyle herhangi bir sıkıntı yok.

türkçe photoshop forumları hiç üst düzey değil. benim bildiğim photoshop-world.net adresi var. ders videoları için istiyorsan youtube'da çok kaliteli videolar var.

veya büyük forumların phooshop ile ilgili kategorilerine de uğrayabilirsin. r10, donanımhaber vs.

Eğer sadece grafiker forumlarının linki geçerse (genel forumlar hariç) reklam sınıfına girmiyor ve sorun teşkil etmiyor.

sen söyle kardeşim şimdi, ben teknoloji forumlarından bahsettim diye boşuna mı banlandım? (bahsettim diye değil ama silinince cıngar çıkarıp öyle banlandım)

sen söyle kardeşim şimdi, ben teknoloji forumlarından bahsettim diye boşuna mı banlandım? (bahsettim diye değil ama silinince cıngar çıkarıp öyle banlandım)

Hocam sizin konuyu bilmiyorum, bir şey söylemem yanlış olur.

Ama alan forumlarında (teknoloji, grafik vs.) eğer genel forum konuları yoksa orada; linkini vermenizde bir sakınca yok.

Ama alan forumlarında (teknoloji, grafik vs.) eğer genel forum konuları yoksa orada; linkini vermenizde bir sakınca yok.
insifiyatine gore oyle. biz facebook ve youtube linkleri haric her linki reklam icerdigi icin siliyorduk. yeni yonetimle birlikte bu degistiyse bilemiyorum.

ben biliyorum boşuna olduğunu o yüzden çok kızdım ya işte, technopat ve sdn'nin burayla ne ilgisi var yani değil mi :D

insifiyatine gore oyle. biz facebook ve youtube linkleri haric her linki reklam icerdigi icin siliyorduk. yeni yonetimle birlikte bu degistiyse bilemiyorum.

Reklamda inisiyatif diye bir şey söz konusu olamaz. Forum kuralları sabit, eskisiyle aynı. Yeni yönetimle bir alakası yok yani.

Olsa eski yönetimden Derya ve Pitre var, kendileri bilgilendirme yaparlardı.

2005'ten beri forumlardayım, kendimi bildim bileli bu husus böyle işliyor.

Bir de işin şu boyutu var. Eğer bir kişi üye olduğu gibi reklam yapıyorsa banlanır, ama aktif ve kalıcı üyeler reklam yapmışsa dahi önce bir sorulur bilerek mi yaptığı.

Gerçi Bal Porsuğu da karara tepkisinden dolayı banlandığını söylüyor tepkisini de görmediğim için bir şey diyemem ama yanlış karar.

ben biliyorum boşuna olduğunu o yüzden çok kızdım ya işte, technopat ve sdn'nin burayla ne ilgisi var yani değil mi :D

Hocam söylediğiniz sitelerin genel forum bölümleri de var. Ama gerçekten aradaki olayı bilmeden bir şey diyemem.

Sanıyorum ki yetkili arkadaşlar size bir mesaj atıp burada da genel forumlar var reklama giriyor silmek durumundayız deseler sorun olmazdı sizin için. Sanırım size yaklaşım tarzlarını beğenmediğiniz için kızmışsınız doğal olarak.

Hocam söylediğiniz sitelerin genel forum bölümleri de var. Ama gerçekten aradaki olayı bilmeden bir şey diyemem.

Sanıyorum ki yetkili arkadaşlar size bir mesaj atıp burada da genel forumlar var reklama giriyor silmek durumundayız deseler sorun olmazdı sizin için. Sanırım size yaklaşım tarzlarını beğenmediğiniz için kızmışsınız doğal olarak.

genel forum her yerde var yahu, normal hayatın içinden de tabiki konular olacak ama bu sitelerde konuların %80'i telefon bilgisayar işlemci ekran kartı cart curt, geyik yapılan bi konu var herkes istediğini oraya yazıyor mesela, forum oyunu desen hiç yok. yani burasıyla alakası yok

Arkadaşın derdini anlayanınız oldu mu

Geri