Arkadaşlar merhaba,
Papatya motifli olmak üzere hediye önerisi istiyorum , fikirlerinizi yardımlarını bekliyorum.
Papatya motifli olmak üzere hediye önerisi istiyorum , fikirlerinizi yardımlarını bekliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nooluyo cool [emoji57]
dönerci kedi
kız arkadaşa ise;
bere ya da fötr şapka alıp keçeden yapılmış papatyalar ile süsleyebilirsin .p
bunlar biraz ağır hediye olur sanki ama ilerde değerlendirilir , teşekkürler.
nickimizce uygun davranmaya çalışıyoruz ;)
hımm , şapkayı bulmak kolayda keçeden papatyayı bulmak mesele şimdi![]()
erkeğe papatyalı hediye almamı beklemiyosun herhalde aga , en azından ben alanlardan değilimkime alcan hediyeyi moruk ?
hımm bu güzelmiş , sürekli kullanışlı olur ve her bakışta papatya teşekkürlerPapatya ile dizayn edilmis el aynasi
özel bi günde mekanına geliriz kısmetse ozamanMakul bi ücret karşılığında papatya desenli pasta yapabilirim. Şeker hamurlu kremalı hiç fark etmez![]()
bayan arkadaş :hi:Kime alinacagini soylersen yardimci olabilirim.
papatyalı taç al moruk hem ucuz 1 lira falan![]()
kendin yapabilirsin. hem el emeği, kendin uğraştığın için de hanene ekstra puan yazılacaktır, kızlar böyle antin kuntin şeylere değer verirler xd
iş eğitimim orta okulda 2 miydi 3 müydü öyle diyim , anlayacağım o konularda beceriksizim :naa:
Motife gerek yok kocaaaaaaman bir buket al git eminim mutlu olacaktır :tatlı:
kes yapıştır da mı yok xd
o zaten cepte ;) alternatif peşindeyim ben :cici:
![]()
Bak bu çok sevimli :sırıt:
Valla işçilik ücreti almayacaktim sonuçta bi bayana hediye gidiyor mutlu olsun kadınlar :p