HeavenLy kimdir?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Tuncay tanıdığım kadarıyla bütün forum platfromlarında var photoshop konusunda usta, yardım sever, arkadaşlarını ihtayacı olduğu zaman yanında :) sinirli birazcık damarına basmıyacaksın küçük şeylerden mutlu olan biri :) ne diyim allah gönlüne göre versin arkadaşım.

Çok güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :cici::hi: sinir konusunda evet çok haklısın kendimi kontrol etmeyi öğreniyorum yavaş yavaş :o

Hmmm İstanbul aşığı bir adam mış.
Seni fevri görüyorum hiç azalmamış gibi, hafif sinirlimi hadi beee yalannnn tabanca ve bıçakla dolaşıyor...

Seni yaşayıp tanımak istiyorum beni hayatına alırmısın, hayatında kimse yoksa:p

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hmmm İstanbul aşığı bir adam mış.
Seni fevri görüyorum hiç azalmamış gibi, hafif sinirlimi hadi beee yalannnn tabanca ve bıçakla dolaşıyor...

Seni yaşayıp tanımak istiyorum beni hayatına alırmısın, hayatında kimse yoksa:p

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şansına küs adı lazım değil baş harfi T olan biri kaptı bile beni :u3: :p

Memnun oldum sinirli çocuk. Agresif görüntünün altında yatan beybifeysi seviyorum. hani bazı insanlar ilk bakışta sert ve korkutucudur ama tanıdıkça tam bir ponçik olduğunu anlarsın ve çok seversin ya işte öyle bir durum var sende. Kız olsam nüfusa gider adımı T ile başlayan bi isimle değiştirtir başını yakardım. O kadarını söyleyeyim şimdilik. Bundan sonrasına ülkemiz hazır değil.

Memnun oldum sinirli çocuk. Agresif görüntünün altında yatan beybifeysi seviyorum. hani bazı insanlar ilk bakışta sert ve korkutucudur ama tanıdıkça tam bir ponçik olduğunu anlarsın ve çok seversin ya işte öyle bir durum var sende. Kız olsam nüfusa gider adımı T ile başlayan bi isimle değiştirtir başını yakardım. O kadarını söyleyeyim şimdilik. Bundan sonrasına ülkemiz hazır değil.

Kardeşim iyi güldürdün beni adamsın ya, seviliyorsun :hi:

Geri