Skipper
Üye
Jön tğrkü açarmısınız arkadaşım...
seni konunun dışına alalım jön Türk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Jön tğrkü açarmısınız arkadaşım...
seni konunun dışına alalım jön Türk
Onlarla aynı konuma.getirmeyin kendinizi....
Bu forumun adetidir küfür ederek aşağılayarak hakaret ederek birbirlerini ezdiklerini rencide ettiklerini sanarlar.
Oysa ki insanın yazdığı her harf her kelime her cümle onun karekterini yansıtır bunu bilmezler.
Senide çözemedim
Hdp pkk nin siyasi kolu olduğunu inkar etmiyor ki...
Bu ülkedeki herkesin temsil hakkı vardır...
Birbirinize tahammülünüz olsun arkadaşlar...
Bu forumda en edepli yorum atanların başında gelirim uyaracağınız son kişi benim
Onlarla aynı konuma.getirmeyin kendinizi....
İki foto bir haber etmez...
Sabredin detaylar çıkar ortaya...
Uslubunuzu koruyunuz...
Pi başkalarına beyinsiz diyerekte olay çözülmüyor...Bu konuyla herhangi birinin neyi tuttugunu goremezsin.
Ortaki yanlisi duzeltmek icin epey ugrasanlar var.
Fakat ne kadar sığ oldugunu kabul etmeyecek beyinleriniz olduğu gibi.
Olm valla mal bu cocuk biri bahsetsin ben ugrasamicam :d
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim.duruşum.gayet net ve anlaşılır...
Senide çözemedimBenim kürtlere saygım sonsuz ama vatan hainlerine pkk lılara değil ayrım yaparak yazıyorum yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca Ak parti Pkk ile aynı masaya otururken ve çözüm ararken sizlere ne oluyor...
Senide çözemedimBenim kürtlere saygım sonsuz ama vatan hainlerine pkk lılara değil ayrım yaparak yazıyorum yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca Ak parti Pkk ile aynı masaya otururken ve çözüm ararken sizlere ne oluyor...
Pi başkalarına beyinsiz diyerekte olay çözülmüyor...
Hakaret edecekseniz pm lerinizi kullanın...
Olm valla mal bu cocuk biri bahsetsin ben ugrasamicam :d
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abartma kardeşim...Geçekleri yüzlerine vurunca nasılda kişisel hakaret etmeye başladılar , bunlar şimdi numaramı ev adresimi falanda ister![]()