Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akraba ortamında Climax.Defol git lan kâfir! Sen nasıl benim imanımı sorgularsin iblis! "Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu." aha müslümanım şimdi elhamdülillah. Sen kimsi lan kimsin Allah'la arama girersin süt danası! Din ve vicdan hürriyeti var bu ülkede. Artik o vesayet zamanları değil. İslam'a dil uzatamazsin! Aklını alırım dimine dil uzatanin!
Önce bana kahve yapta içeyimİnince bana haber verin de bur mangal yapayım ona
Sözümü olur ne zaman istersen. Neden kızdın?Önce bana kahve yapta içeyim
Kızmadım ama kızdım boşver SjsjssjSözümü olur ne zaman istersen. Neden kızdın?
"Kızmadım ama kızdım" güzel bir açıklama ofkfllölKızmadım ama kızdım boşver Sjsjssj
Şekersiz ve yanında kesme olsun teşk :d
niye kizacaklar onlarin peygamberi degil ki sen yanlis anlamissindir. Bide isa putlastirildi fotolari var falan sonra incil tahrip edildi bilmem ne. Korkma yani kimse kizmazArkadaşlar neden kızdınız?
İyi bakarsan görürsün beğenmediklerini. Üç kişi hem de.niye kizacaklar onlarin peygamberi degil ki sen yanlis anlamissindir. Bide isa putlastirildi fotolari var falan sonra incil tahrip edildi bilmem ne. Korkma yani kimse kizmaz
la gordum olm onla alakasi yok iste dini bir figur uzerinden espiri yapmani disslike'lamislar isa sevgisinden degil yani kandbnd anlamazlar zaten erifci oglu kahve muhabbetine donmus sonradan. rahat ol aga muhammed ile ilgili konusmadin surece sknti olmazİyi bakarsan görürsün beğenmediklerini. Üç kişi hem de.
İyi bakarsan görürsün beğenmediklerini. Üç kişi hem de.
la gordum olm onla alakasi yok iste dini bir figur uzerinden espiri yapmani disslike'lamislar isa sevgisinden degil yani kandbnd anlamazlar zaten erifci oglu kahve muhabbetine donmus sonradan. rahat ol aga muhammed ile ilgili konusmadin surece sknti olmaz
isa 30 yasina kadar yasamis muhammed 62 hacim. Yani isa'nin kutsal kasesinden tutda hristiyanliga gore tanrinin isa suretinde yer yuzune indigine dair rivayetlerde var tabi peygamberligi tastikleyen bir kurum falanda yokmus o zamanlar kime gore neye gore peygamberlik yaptigini kutsal kitap anlatilari harici bilemeyizBenim ingilizce öğretmenliğinden mezun olan arkadaşım işte turist rehberliği yapıyor. Yurtdışı da dahil vs. diyor ki Pelşin hadi bizim Ortadoğu'nun Muhammed'in yok sakalı var, ailesi vs yaşanmışlık bir şeylerin rivayeti var. Hikayesi bile ikna edici.
İsa'nın hiçbir şeyi yok. Ne akraba ne eşya ne doğum yeri vs. hayali bir şeyi hiç yaşamamış gibi anlatıyorum insanlara.