Hayatta hep dikkat ettiğin konu?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
s-e4a5bca27914ffb9dbbe56c653064bbd13dd78a2.gif

Vicdani davranmaya özen gösteriyorum, bu konuda yanılmak istemem.

Burda bile birine iltifat ettiğim için onu yanlışa cekip ezeli düşman olan oldu ))
Yanlış anlasilmak beni hep üzmüştür ama ne hikmetse her salise yanlış anlaşılıyorum ama yapacak bişey yok ))

Bazen her şey için çok kafa yoruyorum. Her adımı çok düşünüp ona göre atmaya çalışıyorum.

Bazen de si…ler modunda oluyorum. Ne olursa olsun modu. Mesela o dönemler çok keyifli oluyor

Çok fazla ilke belirleyip hayatımı sıkıcılaştırmam ama bir kaç ilkem var.

İlkelerimden taviz vermem, ilkenin istisnası olmaz.
ilken küçüklerini korumak büyüklerini saymak yurdunu milletini özünden çok sevmek mi :ddd

karşımdaki neyi hak ediyosa o şekil davranırım
hiçbir yazım sözüm hareketim boş değil

Son düzenleme:
Peygamberimizin hayatını örnek alırım mümkün oldukça. Zor veya ani kararlarda yardımcı oluyor.

Her şeyi affederim ama haksızlığı asla affedemiyorum…

Saygıya çok fazla dikkat ederim. Odun ya da mendebur suratlı biri değilim. Ancak çok sevdiğim insanlarla şakalaşmanın, muhabbetin alasını yaparız ama her ortamda şakalaşmayı laubali olmak veya haddini bilmemek gibi durumlarla karıştırıp sınırı aşanları sevmem. Bu konuda aşırı dikkat ederim.

Mümkün mertebe kırıcı olmamaya çalışırım. En azından bilinçli bir şekilde kırmam kimseyi. Olmuşsa da yanlış anlaşılmışımdır. Direkt kırıcı olmak isteyeceğim insanlardan uzak duruyorum. Beni üzmelerine rağmen kırmamayı tercih ederim mümkün mertebe. Bu konuya dikkat ederim mesela.

Geri