Hayatınızın filminde sizi kim canlandırmalı?

Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
Diyelim ki çok ünlü oldunuz ve sizin hayatınız dünyayı o kadar çok etkiledi ki, sizi anlatan bir filmin çekimine karar verildi. Peki ama hangi tanınmış oyuncu, kamera karşısında sizi canlandırabilecek? Sorularımızı cevaplayın ve filmde sizi en iyi kimin oynayacağını öğrenin.
Hayatnzn filminde sizi kim canlandrmal?

Sonucları yazarsanız Beni cok mesut ecceksiniz ;)

KATE WINSLET
Siz ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız. Sinemada sizi Kate Winslet in canlandırması doğru olur. Sinema dünyasının genç kuşaktaki en iyi oyuncularından biri o.
Bencede doğru tercih:)

Siz ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız. Sinemada sizi Kate Winslet in canlandırması doğru olur. Sinema dünyasının genç kuşaktaki en iyi oyuncularından biri o.

DREW BARRYMORE
Çılgın bir kadınsınız, sizi kontrol altında tutmak zor. Hayatın bir eğlence olduğunu düşünüyorsunuz. Düzenli yaşamak ya da çalışmak size göre değil. Tıpkı Drew Barrymore gibi.

filimlik bi hayatım yok

Yer yer heyecanlı dönemeçlerim olduysa da kdjd benim de filmlik bir hayatım yok kfjf ama bir sanatçı, siyasetçi ya da ne bileyim işte bilim insanı filan olsam beni ava yaman canlandırsın isterdim, hahah onunla da hiç benzeşmiyoruz:d yazık, beni canlandıracak kimsem yok…

Geri